Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Deponti: ‘Onze terrasoverkappingen kenmerken zich door klasse en kwaliteit’

DepontiOverkapping30-Giallo-(2)
De terrasoverkapping Giallo heeft een robuust uiterlijk.

30 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bosco blijft bestseller

De Bosco van Deponti is een terrasoverkapping met een polycarbonaat dakbedekking. Er kan worden gekozen tussen opaal, helder, ultra-helder en solar-control. “Deze overkapping blijft de bestseller van Deponti en is af te stemmen op de stijl, smaak en voorkeuren van de consument”, vertelt De Jong. “Naast de keuze van dakbedekking, goot en staanders is het mogelijk de overkapping uit te breiden met Fiano glazen schuifwanden. Dit stimuleert de cross selling bij de dealer omdat het een perfecte upgrade is naar een tuinkamer.” 

Vouwdak Verdeca. (Beelden: Leonie van Someren.)

Overkapping met robuust uiterlijk: de Giallo

“Behalve de Bosco terrasoverkapping doet ook de Giallo van Deponti het goed in de markt”, gaat De Jong verder. “Deze robuuste overkapping heeft een ander uiterlijk wat bij de consument bijzonder in de smaak valt. Tel daar de overspanning van maar liefst 6 meter op twee staanders bij op en je biedt een onderscheidend product voor de eindgebruiker. Onze dealers plaatsen deze overkapping vaak in nieuwbouwwijken. Met een relatief kleinere tuin blijft het uitzicht op de tuin onbelemmerd.” 

Lamellen- en vouwdaken

Met het toevoegen van lamellenoverkappingen en vouwdaken heeft Deponti ruim een jaar geleden het assortiment verder verbreed. Deponti biedt twee soorten aluminium lamellenoverkappingen, te weten met kantelende en opzijschuivende lamellen. Daarnaast is er nog het vouwdak Verdeca. “Deze drie kappen bieden terrasoverkapping en zonwering in één”, aldus De Jong. “Uniek in de markt – en dus ook voor deze producten – is de werkwijze van Deponti. Door de ruime voorraad kunnen we de korte levertijd die de dealers van ons gewend zijn, blijven garanderen!”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details