Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

DEPONTI BREIDT ASSORTIMENT UIT MET DRIE NIEUWE OVERKAPPINGEN

PINELA, PINELA DELUXE EN VERDECA Vol trots presenteert Deponti drie nieuwe overkappingen die het assortiment verrijken. Het betreft de lamellendaken Pinela en Pinela Deluxe en het Verdeca vouwdak. “Met deze uitbreiding speelt Deponti in op de vraag en de behoeften in het midden- en hogere segment”, aldus algemeen directeur Hendrik Kersten van Deponti. “Belangrijke kenmerken […]

deponti-pinela-2-kopieren

10 juni 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

PINELA, PINELA DELUXE EN VERDECA

Vol trots presenteert Deponti drie nieuwe overkappingen die het assortiment verrijken. Het betreft de lamellendaken Pinela en Pinela Deluxe en het Verdeca vouwdak. “Met deze uitbreiding speelt Deponti in op de vraag en de behoeften in het midden- en hogere segment”, aldus algemeen directeur Hendrik Kersten van Deponti.

“Belangrijke kenmerken van deze slim ontworpen nieuwe aanwinsten zijn design, flexibiliteit en betaalbaarheid. Met deze overkappingen bieden we enerzijds meerwaarde aan ons dealernetwerk en aan de eindgebruikers van de producten van Deponti, anderzijds breiden we onze positie in de markt uit.”

deponti-verdeca-16-kopieren

De Verdeca heeft een vouwdak. Optioneel kan in de baleinen verlichting worden aangebracht.

 

Van overkapping naar tuinkamer

“De drie overkappingen zijn met zorg ontworpen en hebben een luxe uitstraling. Optioneel kunnen ze worden uitgebreid met – dimbare – led-verlichting en automatische bediening middels een Somfy motor. Wanneer ook de Fiano glazen schuifwanden worden gekozen, wordt de overkapping in een keer omgetoverd tot een tuinkamer!”

Hendrik Kersten stelt de drie nieuwe overkappingen kort voor:

Pinela aluminium lamellendak

‘De perfecte lichtinval op het terras’

“De lamellen van de Pinela kunnen tot 120 graden worden gekanteld, waardoor de eindgebruiker naar behoeve kan spelen met lichtinval, schaduw en ventilatie onder de overkapping. De in de overkapping én in de lamellen geïntegreerde goten zorgen voor ervoor dat hemelwater optimaal wordt afgevoerd en waterophoping wordt voorkomen. De Pinela kan zowel vrijstaand als halfvrijstaand tegen een gevel worden geplaatst. Optimaal gebruikersgenot dus!”

Pinela Deluxe aluminium lamellendak

‘Het cabrio-effect in de tuin’

“In een handomdraai een open terras, met vrije toegang voor de zon en een onbelemmerde blik op de lucht? Met één druk op de knop worden de lamellen van de stijlvolle Pinela Deluxe geopend en een cabrio-effect in de tuin gecreëerd. Het lamellendak van de Pinela Deluxe is waterdicht en elektrisch bediend met een Somfy motor met afstandsbediening. Ook deze overkapping kan zowel vrijstaand als halfvrijstaand tegen een gevel worden geplaatst.”

deponti-pinela-deluxe-7-kopieren

Van de Pinela Deluxe kan het lamellendak worden opengeschoven.

 

Verdeca vouwdak met aluminium frame

‘Ultieme Flexibiliteit en een strakke belijning’

“Met de Verdeca bepaalt de eindgebruiker zelf op welke manier hij wil genieten van zijn terras en tuin. Dat heeft alles te maken met het slimme systeem van deze overkapping. Het vouwdak bestaat uit een aluminium frame en een waterafstotend – wit – doek. Met een druk op de knop schuift het doek gedeeltelijk of geheel open en wordt een terras vol daglicht gecreëerd. Een gesloten dak beschermt tegen regen en zon. Optioneel kan het vouwdak worden voorzien van led-verlichting in de baleinen van het doek.”

Meer informatie

De drie nieuwe overkappingen van Deponti zijn sinds april uit voorraad leverbaar. “Zonweringdealers of/of buitenlevenspecialisten die nieuwsgierig zijn geworden naar de – nieuwe – producten van Deponti of meer willen weten, kunnen een bezoek brengen aan onze website www.deponti.com of vrijblijvend contact met ons opnemen via info@deponti.com of 0412 762 708”, aldus Hendrik Kersten tot besluit. “Graag laten we onze nieuwste aanwinsten zien en vertellen er alles over.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details