Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De werkschoen die je laat zweven

De werkschoen die je laat zweven

De nieuwe Vismo Extralight Reform geeft je het gevoel dat je zelf een stuk lichter bent. Dat is te danken aan zijn lichte gewicht van 515 gram. En aan de NRG 55 tussenzool die werkt als een soort springveer en je 55% energie teruggeeft tijdens het lopen. De sportieve werksneaker maakt je werk daarom een stuk lichter en leuker. En je ziet er ook nog eens erg goed uit. Informatie: www.vismonederland.nl.

De Vismo Reform is uitermate geschikt voor de installatie-, metaal- en transportsector en voor werkzaamheden in magazijnen en de lichte bouw. De schoen is speciaal ontwikkeld om er lange dagen op te werken. Hij weegt dankzij de XL Extralight zool slechts 515 gram (maat 42) en dat is uniek voor een S3 schoen. De bovenkant is van waterafstotend en slijtvast Airmesh-textiel. De binnenvoering is zweettransporterend waardoor je voeten droog blijven.

Veiligheidsklasse S3

De veiligheidssneakers zijn zwart met het sportieve groene Vismo-logo aan de zijkant. Ze vallen in veiligheidsklasse S3 en zijn voorzien van een aluminium beschermneus en kevlar tussenzool. De neus en hak hebben een beschermbumper. De schoen is antistatisch en heeft een oliebestendige loopzool die extreem slip- en slijtvast is. Dankzij de elastische sok trek je de Vismo Reform gemakkelijk aan en uit, zo ben je verzekerd van een optimaal draagcomfort.

NRG 55-technologie en XL Extralight

Vismo Reform werkschoenen beschikken over NRG 55-technologie die ervoor zorgt dat stappen goed worden opgevangen, ook wel responsieve demping genoemd. Deze demping zorgt ervoor dat meer dan de helft aan bewegingsenergie wordt teruggegeven aan de loper. Dat is de helft meer dan bij een doorsnee werkschoen. Hoe meer energie wordt teruggegeven, hoe meer energie je als loper overhoudt en dat zorgt ervoor dat je minder vermoeide voeten krijgt. De toevoeging van XL Extralight aan de zool zorgt voor een slip- en slijtvaste schuimlaag. Dit vormt een zeer licht en veerkrachtig geheel en levert een werkschoen op die ruimschoots voldoet aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen.

Informatie

De Vismo Extralight Reform veiligheidsschoen is een lage veterschoen in maat 39 t/m 48, klasse S3, adviesprijs € 119,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar: www.vismonederland.nl.

Klik hier voor de video over de Vismo Extralight Reform.
Klik hier voor de video over innovatieve XL Extralight® foam in de tussenzool.

Over Vismo

Vismo is een revolutionair nieuw merk op het gebied van werkschoenen. Het is een Canadees merk en heeft als missie de beste werkschoenen voor professionals te produceren. Dit doen ze door de nieuwste technologieën en beste materialen te gebruiken. Zo heeft Vismo de NRG 55-technologie ontwikkeld dat ervoor zorgt dat 55% bewegingsenergie wordt teruggeven aan de drager. Ook verwerken ze vierlaags nylon foam in het bovendeel van de schoenen. De schoenen beschikken over een neus van composiet of aluminium, zijn ademend en hebben een uitneembare zool.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details