Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
DÉ TREND VAN 2021 VOLGENS CORNELS – COMFORTABEL BOTANISCH (BUITEN)LEVEN
Een Skyroof Plus lamellendak, vrijstaand bij een zwembad geplaatst in de tuin van een woonhuis in Badhoevedorp.

DÉ TREND VAN 2021 VOLGENS CORNELS – COMFORTABEL BOTANISCH (BUITEN)LEVEN

“De verkoop van terrasoverkappingen met lamellendaken aan particulieren is in het afgelopen half jaar gigantisch gestegen en die trend zet volgens ons in 2021 zeker door.” 

Haal de natuur in huis

“We hechten als mens meer waarde aan een comfortabel huis dan ooit”, gaat Nieuwenhuis verder. “Thuis is een veilige plek – ook om te werken – waar we compleet tot rust kunnen komen. Dat zien we terug in de woontrends voor 2021. ‘Haal de natuur in huis’, is een van die trends. Botanisch wonen verbindt binnen met buiten. “En hoe kan dat beter, dan met een terrasoverkapping die rondom is afgesloten met glazen wanden om het hele jaar door van het botanische (buiten)leven te kunnen genieten. Bovendien zorgt buiten zijn voor ontspanning en wordt stress erdoor verminderd, wat juist in de tijd waarin we nu leven nog belangrijker is geworden. Om lekker te genieten van de tuin, is een terrasoverkapping in feite onmisbaar geworden.

Een halfvrijstaand Skyroof Prestige lamellendak bij een woonhuis in Voorhout. De lamellen kunnen worden gekanteld en geschoven.

Verlengstuk van de woning

“Nu steeds meer bedrijven – ook als er geen hele of gedeeltelijke lockdown is – hun medewerkers steeds vaker thuis laten werken, verwacht CORNELS dat steeds meer mensen van hun tuin een verlengstuk van de woning maken om zo meer ruimte te creëren om te leven en te wonen, maar ook om te werken. 

Met een overkapping voor vier seizoenen realiseert eindgebruikers letterlijk meer binnen- en buitenruimte, meer daglicht – ‘s avonds natuurlijk led-licht – en voldoende mogelijkheden om te ventileren, want ook dat laatst is een trend.

Ventileren

“Ruimtes regelmatig goed ventileren, is altijd belangrijk, in de huidige tijd door corona zelfs essentieel”, besluit Cornelis Nieuwenhuis. “Een lamellendak biedt nieuwe mogelijkheden om de binnenruimte van schone lucht te voorzien. Daar zal in 2021 zeker ook behoefte aan zijn en wij zijn er daarom van overtuigd dat onze lamellendaken aan dealers volop verkoopmogelijkheden zullen – blijven – bieden.”


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details