Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Sunmasterdealer mag ook in 2020 weer flink uitpakken

De Sunmasterdealer mag ook in 2020 weer flink uitpakken

Met het kwalitatief hoogwaardige programma knikarmschermen van Sunmaster uit Nijkerk liggen de scoringskansen voor de dealer onverminderd hoog. “Onze dealers kunnen dankzij de unieke vormgeving en de brede inzetbaarheid van onze knikarmschermen voor praktisch elke terras-situatie een oplossing bieden”, zegt Chris Kollen, Algemeen Directeur.

Meesterdeal voorjaar 2020, GRATIS afstandsbediening voor uw klant

Om de start van het zonweringseizoen 2020 een extra impuls te geven, zet Sunmaster de Meesterdeal weer volop in. Deze meesterdeal geeft onze specialisten in de maanden april, mei en juni, een gratis IO-motor naar keuze en ook nog een GRATIS afstandsbediening voor de klant. De Meesterdeal is elk jaar weer zeer succesvol en geldt zowel op de SunEye, alsook SunEye XL. De Sunmaster specialist heeft hiermee een fantastische aanbieding in handen, waar de klant geen nee tegen kan zeggen.

Extra uitpakken met mediacampagne

Elk jaar ondersteund Sunmaster haar Meesterdeal met diverse off/online landelijke en regionale mediacampagnes. Vorig jaar heeft Sunmaster een gezamenlijke campagne weten uit te zetten met 100% NL. Dit was een groot succes. “Dit jaar zetten we extra in op 100% NL en gaan we samen met de zender behoorlijk uitpakken in de maanden april, mei en juni”, zegt Lilly de Wit-Thiescheffer, Sales & Marketing Manager.

Het antwoord op alle terrasvraagstukken

Het leveringsprogramma knikarmschermen begint bij de SunBasic standaard, een vriendelijk gebudgetteerd scherm in een aantal standaard maten en met een populaire selectie aan kleuren. Uitgebreidere keus? Dat kan met dezelfde SunBasic, maar dan in de maatwerk of extra uitvoering. Het vertrouwde SunCar knikarmscherm past op haar beurt perfect in een omgeving waar kubistisch design de boventoon voert en komt als volwaardige cassette. Het paradepaardje uit de Nijkerkse stal wordt gevormd door de SunEye (en zijn grote broer, de SunEye XL). Kollen: “Dankzij het feit dat de SunEye elke noodzakelijke update heeft gehad op technisch gebied en qua design, is dit nog steeds de topper in de collectie. Met de SunEye maken onze dealers jaar in jaar uit de nodige meters schaduw in het land”. Kortom een bewezen betrouwbaar product.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details