Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

DE SLIMME COMBINATIE VAN RAAMDECORATIE EN INSECTENWERING VAN SINAX

IMG-3927
‘Door de uitgekiende combinatiemogelijkheden van kleuren en stoffen is het nieuwe combinatieproduct in elk interieur toepasbaar’

Tekst | Tekst: Thijs Pubben Beeld: Sinax

24 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Sinax, in Nederland vertegenwoordigd door Horren Industrie Nederland, heeft een nieuw product. Het is een combinatie van raamdecoratie en insectenwering. Sinax heeft dit product in Z&R 4 al aangekondigd.

Salesmanager Ivo Bergwerff omschrijft het als ‘stijlvol, slim, eenvoudig te monteren en breed toepasbaar. Het nieuwe product is leverbaar in diverse RAL kleuren. “Door de uitgekiende combinatiemogelijkheden van kleuren en stoffen is het in elk interieur toepasbaar, zowel particulier als projectmatig”, aldus Bergwerff. 

Het nieuwe combinatieproduct heeft volgens Bergwerff een uniek, smal frame van 17 mm dat met maar vier schroeven wordt gemonteerd. “Behalve voor toepassing op gewone raamkozijnen is dit product – dat gemakkelijk met één hand kan worden bediend – ook uitstekend bruikbaar voor dakramen. Met behulp van de praktische magneetsluiting kan het product in elke gewenste stand worden gezet. Dealers die meer informatie willen, kunnen een mailtje sturen naar info@sinaxeurope.com.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details