Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
DE PERFECTE KWALITEITEN  VOOR PERGOLAZONWERINGEN

DE PERFECTE KWALITEITEN VOOR PERGOLAZONWERINGEN

SATTLER HEEFT EEN BREED LEVERINGSPROGRAMMA

Sattler werkt continu aan zijn assortiment, ook buiten de huidige vijfjaarscollectie om. Met de juiste timing wordt tijdens de vakbeurs Polyclose in Gent een nieuwe pvc-kwaliteit aangeboden die een mooie aanvulling betekent op de bestaande kwaliteiten.

Covermaster Pergola is een licht, eenzijdig pvc-gecoat weefsel, dat dankzij een bijzondere weef- en coattechniek voldoet aan de eisen waaraan een zipbespanning op een pergolazonwering moet voldoen. De pvc-bovenzijde heeft een fijne structuur meegekregen, gecombineerd met een textiele look aan de onderzijde en is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

Een andere pvc-kwaliteit die zich al enige jaren heeft bewezen, is Pergola Opaque, een tweezijdig pvc-gecoat weefsel met een blockout-functie. Het is voorzien van een matte lak en naar keuze verkrijgbaar met een glad of gestructureerd oppervlak. Met een gewicht van 760gr/m2 is Pergola Opaque een veelvuldig ingezette kwaliteit voor intensief en langdurig gebruik, bijvoorbeeld in de horeca.

De kwaliteit All Weather biedt perfecte bescherming tegen zowel zon als regen. Dankzij de speciale coating heeft deze stof een extreem hoge waterkolom, zonder het textiele karakter te verliezen. Hierdoor is ook deze kwaliteit zeer interessant voor horecatoepassingen. De aan het kleurenpallet van All Weather toegevoegde designserie Urban Design genereert levendigheid dankzij zijn microstrepen. Als gestructureerde uni is dit doek ook ideaal om trends in de architectuur te bedienen.

Firemaster beschikt over speciale vlamvertragende eigenschappen en maakt deze kwaliteit in het bijzonder interessant voor die projecten waar brandveiligheidseisen verlangd worden. Uitgerust met een regendichte coating is Firemaster zeer geschikt om toe te passen in de horeca. Ook in deze collectie is de succesvolle designserie Urban Design toegevoegd aan het kleurenpallet.

De collectie Twilight is het pvc-vrije alternatief om hinderlijk binnenvallend zonlicht te reguleren en om voor verkoeling van achterliggende ruimtes te zorgen. Met bijzondere, moderne kleuren kan de wijze waarop het daglicht wordt beleefd worden beïnvloed en tegelijkertijd kan worden geprofiteerd van een aangenaam binnenklimaat.

De designseries Pearl, Metal en Space hebben elk hun eigen, technische eigenschappen, afgestemd op de gewenste toepassing. Wat deze pvc-vrije kwaliteiten allemaal hebben: uitstekende lichttechnische waarden en een heel natuurlijk doorzicht. De doeken uit deze series zijn toepasbaar voor screens of onderliggende serrezonweringen.

Tot slot mogen de Sattler collecties Elements en Lumera niet worden vergeten. Zij bieden met hun uitstekende technische eigenschappen en uitgebreide dessinmogelijkheden zowel voor de private als de projectmatige sector een passende zonweringkwaliteit voor iedere uitdaging! Sattler: Thinking HighTEX!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details