Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Overig

De Pen | Rob Scheepers accountmanager buitendienst JVS Zonwering

JVS27175d002

7 december 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Vol verwachting klopt ons hart

En zo zitten we al weer aan het einde van het jaar. Voor de meeste mensen maar goed ook, want dat het een jaar van uitersten is geweest, hoef ik niemand te vertellen. We kennen ondertussen allemaal wel iemand die besmet is geraakt met dat vreselijke virus of anders iemand die er indirect veel last van heeft (gehad). 

In mijn familie- en vriendenkring is iedereen er tot nu toe goed vanaf gekomen. We proberen elkaar wel te zien, maar op gepaste afstand. En tot nu toe denkt mijn schoonmoeder nog steeds dat we elkaar niet mogen bezoeken. Ik kan dus wel zeggen dat ik het in ieder geval thuis rustig heb. 

Maar hoe anders is dit op het werk. Natuurlijk is het rustiger dan de voorbije maanden, maar we hebben nog steeds voldoende te doen. Als accountmanager buitendienst was ik er, na een half jaar op de binnendienst te hebben vertoefd, weer echt aan toe om mijn klanten te gaan bezoeken. Wat is het toch een heerlijk vrij gevoel om in de auto te stappen en bestaande klanten weer persoonlijk te kunnen spreken of op zoek te gaan naar nieuwe. 

Tot premier Mark Rutte en vicepremier Hugo de Jonge dinsdagavond 15 oktober het dringende advies gaven om opnieuw zo weinig mogelijk te reizen. Nog geen half uur later kreeg ik bericht van mijn leidinggevende dat ook JVS Zonwering hierin mee zou gaan. De komende periode – naar het zich nu laat aanzien vier weken – ben jij weer op kantoor te vinden, werd mij gezegd. Een logische mededeling, maar niet een die je als buitendienstmedewerker wilt horen. 

Al sinds mijn tweede levensjaar, kijk ik vanaf half oktober al uit naar half november. Vol verwachting klopt ons hart, zongen mijn broer en ik terwijl wij de speelgoedfolders aan flarden scheurden en onze verlanglijstjes vol plakten. 

Nu ik 45 jaar ben, kijk ik vanaf half oktober opnieuw uit naar half november. Alleen wordt er nu niks meer gescheurd, hoogstens de blaadjes van de kalender. Vol verwachting kijk ik uit naar wat er bij de volgende persconferentie geadviseerd gaat worden. Zal het aantal besmettingen flink gedaald zijn en mag ik weer de weg op? of hebben deze maatregelingen helemaal geen zin gehad en komt heel Nederland in een totale lockdown terecht? 

Ik moet er niet aan denken om hele dagen thuis te zitten. En mijn vrouw al helemaal niet, is mijn verwachting… Zo’n vaart zal het wel niet lopen, toch? Ik ben van nature positief ingesteld, al is deze woordkeuze op dit moment misschien niet de beste. 

Rest de vraag hoe 2021 zal gaan verlopen. Kan alles weer snel terug naar ‘normaal’? Maar dan wel met dezelfde verkoopcijfers als in 2020? Met die gedachtes, vol hoop en spanning, kijk ik uit naar 2021. Vol verwachting, dat zeker!     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details