Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Pen | Nikolaus Kratz, Ambassadeur TEMPOTEST

De Pen | Nikolaus Kratz, Ambassadeur TEMPOTEST

Samen staan we sterk!

Italië is als eerste Europese land en zonder waarschuwing door corona getroffen. Er zijn dus al in een vroeg stadium maatregelen genomen. Ondanks het feit dat de lockdown gelijk viel met de start van het zonweringseizoen – voor PARÀ TEMPOTEST de belangrijkste periode van het jaar – hebben we nooit het vertrouwen en onze vechtlust verloren. Door nog sterker via televisie en social media te communiceren, hebben we laten zien dat we er zijn en hebben we mensen een hart onder de riem gestoken. Een sterk signaal naar onze partners en klanten, die op deze manier toch de kans kregen om in de huizen van de eindklanten aanwezig te zijn.

Veel mensen hebben zich moeten voorbereiden op een paasvakantie thuis. Of de zomervakantie buitenshuis gevierd kan worden, valt nog te bezien. Cocooning – ooit een hippe trend – is gemeengoed geworden. De zonweringbranche profiteert ervan.

Italië is daarin niet uniek tijdens deze crisis. Speel daar als branche op in, ook in Nederland. Om mensen moed in te spreken en hen te inspireren, hebben we in Italië een kleine film laten maken die wordt verspreid via social media. In ‘Let’s start again together’ verheffen we cocooning tot een kunst en laten we zien dat het geen straf hoeft te zijn om thuis te zijn zolang het coronavirus rondwaart.

Wat corona ons bij PARÀ TEMPOTEST heeft geleerd, is hoe belangrijk het is om in Europa te produceren. Onze zonweringdoeken zijn 100% Made in Italy. Ook de grondstoffenleveranciers komen uitsluitend uit Europese landen. Door deze korte lijnen lopen we geen risico dat er problemen ontstaan, zoals productiestops in lagelonenlanden en stilvallend of vertraagd transport. Met name in Noord- en Midden-Europa is de vraag enorm gestegen en daar konden we aan voldoen dankzij het feit dat we in Europa produceren, met kundige mensen, gebruikmakend van hoogwaardig grondstoffen.

We hebben bij PARÀ TEMPOTEST een grote saamhorigheid en solidariteit vanuit onze klanten ervaren, ook uit Nederland. Dagelijkse communicatie over de situatie in Italië en over hoe samen te werken en te handelen, hebben de banden alleen nog maar meer aangehaald. Mijn advies aan iedereen in de branche is: kijk vooruit en ga niet stilstaan. Ook wij gaan door en richten ons op nieuwe collecties voor architecten, projecten en horeca. Want als alle coronamaatregelen verdwenen zijn, zullen we met zijn allen klaar moeten zijn om tegemoet te komen aan een nog grotere vraag naar goede zonwering.

We kijken met vertrouwen naar de toekomst, samen met u. Volgend jaar mogen we ons 100-jarig bestaan vieren en we zijn ervan overtuigd dat we door de coronacrisis sterker zullen zijn dan daarvoor. Sla als branche de handen ineen en bedenk goed wat wel en niet werkte toen de crisis uitbrak… We moeten elkaar op Europees niveau nog meer ondersteunen. Samen staan we sterk!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details