Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Overkappingsadviseurs helpen de leden zichzelf beter te profileren
Ook op een foto met een terrasoverkapping moet alles kloppen. De Overkappingsadviseurs weten dit te stylen.

De Overkappingsadviseurs helpen de leden zichzelf beter te profileren

Gebruik maken van echt mooie fotografie, professioneel stylingadvies en een terrasoverkappingsconfigurator? De Overkappingadviseurs bieden niet alleen een krachtig samenwerkingsverband aan voor leden die gespecialiseerd zijn in het leveren van overkappingen, maar zijn ook een uitstekende marketingpartner. In dit artikel gaan we hier nader op in.

De Overkappingadviseurs ontwikkelen eigen content voor reclame- en marketingdoeleinden, zoals fotografie, video en andere handige tools zoals de gloednieuwe terrasoverkappingconfigurator, waar leden volop gebruik van kunnen maken. Deze reclame- en marketingmiddelen helpen leden zich beter te profileren. Handige tools die aantrekkelijk zijn, die meer consumenten aantrekken en meer omzet genereren.

Daarnaast biedt de eigen styliste van de Overkappingadviseurs nu ook professioneel stylingadvies aan, beschikbaar voor zowel consumenten als dealers. Een goed gestyled interieur verhoogt gegarandeerd het plezier van een overkapping, tuinkamer of lamellendak. Een showroom die prachtig is ingericht spreekt tot de verbeelding en wekt enthousiasme bij de bezoekers op voor de producten. Ook consumenten kunnen gebruik maken van deze dienst om nog meer plezier van hun nieuwe buitenruimte te hebben.

Dealerlocator

De nieuwe website van de Overkappingadviseurs is niet alleen een bron van informatie voor consumenten die meer willen weten over de mogelijkheden van een overkapping of tuinkamer maar is ook een inspiratiebron tijdens hun zoektocht naar de perfecte oplossing voor thuis. Bovendien is de website nu uitgerust met een goednieuwe terrasoverkappingconfigurator waarmee geïnteresseerden hun terrasoverkapping volledig kunnen samenstellen. De website heeft een handige dealerlocator om consumenten naar de dichtstbijzijnde showroom van een van de deelnemende dealers te verwijzen.

Keurmerk

Tenslotte bieden de Overkappingadviseurs een eigen keurmerk dat aantoont dat een product of dienst van een bedrijf dat aangesloten is bij de Overkappingadviseurs voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Deze eisen omvatten niet alleen de productkwaliteit, maar ook de expertise van de medewerkers, het vakmanschap van montageteams en de keuze voor bekende merken. De samenwerking met Stichting Garantiefonds OverkappingsBranche (GFOB) biedt consumenten en deelnemende bedrijven extra zekerheid en bescherming. Consumenten kunnen vertrouwen op de expertise en kwaliteit van de Overkappingadviseurs, terwijl ze tegelijkertijd gedekt zijn door het garantiefonds in geval van onvoorziene omstandigheden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details