Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De meest elegante en duurzame renovatie-screen (tot 12m²)

De meest elegante en duurzame renovatie-screen (tot 12m²)

Bij het bouwen van een woning staan steeds een aantal pijlers voorop, zoals bijvoorbeeld comfort, privacy, design of energiezuinig wonen. Dat is bij een verbouwing niet anders, al start je daar niet met een blanco blad. BUILDING Shutter Systems stelt de Lockscreen® FRONT Solar voor, een windvaste screen die tot 12m² reikt en zich perfect leent tot een renovatie, mét oog voor design…

De naam zegt het zelf, de screen wordt aangestuurd op zonne-energie, met een Somfy zonnecel bevestigd op de linker- of rechtervoorzijde van de kast. Deze duurzame zonwerings-oplossing is niet alleen energiebesparend, maar bovendien héél eenvoudig te plaatsen: zonder kap- en breekwerk.

Uniek in design
De elegante, strakke look van de Lockscreen® FRONT Solar is zijn grootste troef.
De batterij is volledig geïntegreerd binnenin de kast, wat zorgt voor een naadloze afwerking van de screenkast. De kast van 110*150mm blijft toegankelijk via de onderklep voor nazicht of service aan de motor of batterij. Met een volledig intrekbare onderlat is de kast mooi afgesloten en is er geen storende onderlat in het gezichtsveld. Hierdoor vergroot de doorkijk in open toestand en het geheel wordt eleganter.

Uniek in afmetingen
Deze eenvoudig te monteren voorzetscreen hoeft met de motor van 10N op zonne-energie niet in te boeten aan uitvoerbare afmetingen. Met een maximum oppervlakte van 12m², is een maximum breedte van 4.500mm breedte perfect haalbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details