Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Markies lijkt bezig aan een revival. Markiezenbouwers laten zich zien

De Markies lijkt bezig aan een revival. Markiezenbouwers laten zich zien

Leek het voorheen eerder een product dat ‘erbij werd gedaan’, inmiddels lijkt de markies prominenter aanwezig dan ooit tevoren. De Nederlandse markiezenbouwers zijn behoorlijk actief, in tal van opzichten. 

Markiezen Nederland bijvoorbeeld, is in de ruim tien jaar van zijn bestaan al drie keer verhuisd omdat het bedrijf steeds uit zijn jasje was gegroeid. Op hun nieuwe locatie in Culemborg hebben ze alweer een interne verbouwing achter de rug omdat ze hun doekafdeling hebben uitgebreid. 

Alle markiezenbouwers brengen voortdurend verbeteringen aan in hun product, maar mySun is het bedrijf dat zich daar in dit Thema Markiezen het nadrukkelijkst mee manifesteert. Dat doet Schlappi Markiezen overigens ook, maar zij onderscheiden zich daarnaast met acties die zij initiëren om hun dealers te ondersteunen. Dat laatste is voor Betalux ook een speerpunt. Om de persoonlijke relatie met hun klanten te versterken, hebben zij zelfs een speciale relatiebeheerder op de weg. Betalux heeft bovendien veel aandacht voor nieuwe materialen en automatisering. 

Verandering van spijs…

Zo legt elke markiezenbouwer zijn eigen accenten en zo hoort het ook. Het zorgt ervoor dat dealers en eindgebruikers iets te kiezen hebben. Verandering van spijs… Bovendien zorgt de clash van ideeën en benaderingen voor verdere ontwikkeling van de markiezenbouw en dat is alleen maar goed. Een branche die stilstaat, is gedoemd te verdwijnen. 

De verscheidenheid die het Nederlandse markiezenlandschap laat zien, komt in dit Thema Markiezen terug. Maar, terwijl in een regulier thema het accent van de bijdragen meestal op productnieuws ligt, ligt het deze keer meer op bedrijfspresentaties. Nog een keer verandering van spijs…

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details