Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
DE GARAGEDEUR HOORT ER OOK BIJ!
Collectie Alukon.

DE GARAGEDEUR HOORT ER OOK BIJ!

Ondanks corona – of liever: mede dankzij corona – beleeft de zonweringsector een recordjaar. Minder mensen die op vakantie zijn geweest, meer mensen die ‘gewoon’ thuis zijn gebleven. Meer mensen die thuis hebben gewerkt of dat nog steeds doen, want thuiswerken blijkt een behoorlijke vlucht te hebben genomen. Én opnieuw een super-voorjaar en een super-zomer. Het gevolg was dat de bomen opnieuw de hemel ingroeiden en zonweringen en producten voor het buitenleven niet waren aan te slepen! Maar… de garagedeur hoort er ook bij!

De meeste zonweringdealers hebben nog steeds maar beperkte aandacht voor de garagedeur. Dat is op zich best begrijpelijk – zeker in de drukke tijd die zij nu ervaren – want de garagedeur is en blijft ietwat een branchevreemd product. Maar het is ook jammer, want de garagedeur biedt extra kansen, niet in de laatste plaats om de consument een totaalpakket te kunnen aanbieden. Als de zonwering op orde is, mag de garagepoort niet achterblijven. 

Collectie ROMA

Er zijn mogelijkheden genoeg, zoals de openslaande garagedeuren. Met name in Nederland een belangrijke optie die steeds vaker wordt gevraagd, omdat veel Nederlanders hun garage niet gebruiken voor de auto, maar om er de fietsen, de grasmaaier, de surfplank, het buitenspeelgoed van de kinderen en alle mogelijke zaken meer in op te slaan. 

Een andere optie is de rolpoort, die, als ze oprolt in een kast, het garagedak vrijlaat voor het opbergen van lange spullen, zoals een ladder of de genoemde surfplank. Een extra voordeel van een rolpoort is dat ze in combinatie met rolluiken voor een eenvormig gevelbeeld zorgt, zeker als ook de kleuren op elkaar zijn afgestemd. 

En dan is er natuurlijk ook nog de sectionaalpoort. Voorzien van goede isolatie zorgt ze ervoor dat de temperatuur in de garage niet te ver zakt, wat een voordeel is als die bijvoorbeeld ook als hobbyruimte wordt gebruikt. Mogelijkheden te over. Zorgen ze ervoor dat de garagedeur nu doorbreekt en dat meer zonweringspecialisten een totaalpakket gaan aanbieden?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details