Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Coulisse Academy Week

De Coulisse Academy Week

De digitale beurs stond voor Coulisse in het teken van de Coulisse Academy Week. 

“Bezoekers konden zich in de virtuele stand van Coulisse onderdompelen in een wereld van raambekleding met interactieve catalogi, inspirerende video’s en webinars”, zegt Eline Verveld van Coulisse. “Experts van Coulisse waren iedere dag van negen tot vijf aanwezig om via de live chatbox vragen te beantwoorden.” 

Innovatieve totaaloplossing

Tijdens de R+T digital heeft Coulisse een totaaloplossing gepresenteerd. De raambekleding specialist heeft namelijk Living Beauty geïntroduceerd, door het bedrijf omschreven als “een tijdloze textielcollectie geïnspireerd op de schoonheid van de wereld”. De collectie bestaat uit duurzame stoffen, verfijnde texturen en luxueuze velvets. Daarnaast werden de laatste noviteiten getoond op het gebied van modulaire systemen en slimme automatisering met motionblinds. 

Coulisse Academy Week

Door bezoekers deel te laten nemen aan een e-learning programma in het auditorium van de virtuele stand bood Coulisse aan bezoekers de mogelijkheid om tijdens de R+T digital in slechts tien minuten alle ins en outs van de nieuwste concepten van het bedrijf te ontdekken. Dit programma werd volledig gepresenteerd door Coulisse experts. 

“De digitale editie van de R+T past bij de bijzondere tijd die we doormaken”, aldus Christiaan Roetgering, eigenaar van Coulisse. “Bij Coulisse zijn we creatiever dan ooit, en we waren klaar om onze nieuwste innovaties en digitale concepten te presenteren in onze virtuele stand, die we qua vormgeving hadden gebaseerd op ons hoofdkantoor in Enter.” 

Kijk voor meer informatie op coulisse.com/academyweek    


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details