Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

De Coulisse Academy Week

kjhgf

Tekst | Thijs Pubben

Beeld | Messe Stuttgart

23 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De digitale beurs stond voor Coulisse in het teken van de Coulisse Academy Week. 

“Bezoekers konden zich in de virtuele stand van Coulisse onderdompelen in een wereld van raambekleding met interactieve catalogi, inspirerende video’s en webinars”, zegt Eline Verveld van Coulisse. “Experts van Coulisse waren iedere dag van negen tot vijf aanwezig om via de live chatbox vragen te beantwoorden.” 

Innovatieve totaaloplossing

Tijdens de R+T digital heeft Coulisse een totaaloplossing gepresenteerd. De raambekleding specialist heeft namelijk Living Beauty geïntroduceerd, door het bedrijf omschreven als “een tijdloze textielcollectie geïnspireerd op de schoonheid van de wereld”. De collectie bestaat uit duurzame stoffen, verfijnde texturen en luxueuze velvets. Daarnaast werden de laatste noviteiten getoond op het gebied van modulaire systemen en slimme automatisering met motionblinds. 

Coulisse Academy Week

Door bezoekers deel te laten nemen aan een e-learning programma in het auditorium van de virtuele stand bood Coulisse aan bezoekers de mogelijkheid om tijdens de R+T digital in slechts tien minuten alle ins en outs van de nieuwste concepten van het bedrijf te ontdekken. Dit programma werd volledig gepresenteerd door Coulisse experts. 

“De digitale editie van de R+T past bij de bijzondere tijd die we doormaken”, aldus Christiaan Roetgering, eigenaar van Coulisse. “Bij Coulisse zijn we creatiever dan ooit, en we waren klaar om onze nieuwste innovaties en digitale concepten te presenteren in onze virtuele stand, die we qua vormgeving hadden gebaseerd op ons hoofdkantoor in Enter.” 

Kijk voor meer informatie op coulisse.com/academyweek    


Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details