Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
De Coolfit® zweefparasol, de ideale combinatie van schaduwdoek en parasol!

De Coolfit® zweefparasol, de ideale combinatie van schaduwdoek en parasol!

Het tuinseizoen is weer aangebroken. Het zonnetje zal steeds vaker en langer gaan schijnen. Belangrijk hierbij is ook een plekje in de schaduw te creëren waar je even kunt genieten van de koelte.

Hier passen de producten van Nesling uitstekend bij. Naast het standaard assortiment met schaduwdoeken en rolgordijnen dat Nesling al jaren voert, hebben ze sinds dit jaar ook een nieuw product.

q7a5599_-kopierenDe Coolfit® zweefparasol is de ideale combinatie van parasol frame met schaduwdoek. Zo geniet je van het gemak van een parasol, maar tevens van de voordelen die een schaduwdoek biedt. De Coolfit® zweefparasol beschermt namelijk net als de Coolfit schaduwdoeken tot wel 95% tegen schadelijke UV stralen. Door de open structuur van de stof blijft het gevoel van ruimtelijkheid en luchtigheid echter behouden.

De Coolfit stof bestaat uit geweven polyester. Deze stof werkt schimmelwerend. Het vuil hecht dus niet aan de stof. Mocht er toch vuil op de parasol komen te liggen, dan is dit er eenvoudig af te spoelen.

Dankzij het universele frame is de parasol geschikt voor de meeste parasolvoeten. Daarnaast is er tevens een kruisvoet beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details