Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aandrijving & Besturing

Coulisse stelt voor: Honeycomb top-down-bottom-up gemotoriseerd met motionblinds

Coulisse presenteert Absolute Honeycomb, een modulair systeemconcept met diverse configuratie- en bedieningsopties, geschikt voor honingraat en plissé stoffen in verschillende breedtes.

PL_TR_117_HC kopiëren

Tekst | Coulisse

Beeld | Coulisse

3 juni 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Een geavanceerde noviteit van dit concept is een top-down-bottom-up systeem, gemotoriseerd met de intelligente technologie van MotionBlinds, het automatiseringsconcept van Coulisse. Dit maakt het systeem slimmer, gebruiksvriendelijker en veiliger dan conventionele top-down-bottom-up oplossingen voor honeycomb.  

De engineers van Coulisse hebben zich laten inspireren door de smart home trend en zich verdiept in specifieke wensen van assembleurs, installateurs en eindgebruikers in honeycomb markten wereldwijd. De drijvende kracht achter het systeem is een gepatenteerde batterijmotor, speciaal ontworpen voor honeycomb systemen, die beschikt over de slimme technologie van MotionBlinds. Dit maakt Absolute Honeycomb top-down-bottom-up tot een slim, draadloos gemotoriseerd systeem dat eenvoudig in smart homes kan worden geïnstalleerd.

Slimme motor met MotionBlinds technologie

De draadloze motor met geïntegreerde batterij is dankzij zijn roteerbare kop toepasbaar aan beide zijden van het systeem, voor bediening links én rechts. Dit betekent minder voorraadposities en meer gemak bij het assembleren. De USB-oplaadbare motor kan worden bediend en geautomatiseerd met de MotionBlinds smartphone app, spraakbediening en afstandsbediening. Het systeem kan zelfs handmatig worden bediend met een simpele trekbeweging aan ketting, koord of stang, waardoor de motor automatisch wordt geactiveerd. De pull-bediening is uniek voor honeycomb en de meest eenvoudige en intuïtieve bedieningsoptie voor gemotoriseerde raambekledingen. De veelheid aan opties is ongeëvenaard voor top-down-bottom-up honingraatplissés. 

Gepatenteerde stopper

Een tweede noviteit in het top-down-bottom-up honeycomb systeem van Coulisse is een gepatenteerde mechanische stopper die voorkomt dat midden- en onderlat elkaar passeren. De stopper, die verwerkt is in de headrail van het systeem, verkleint de kans op beschadiging bij het programmeren en bedienen en voorkomt loshangende koorden en lussen, wat het systeem extra veilig maakt. 

Een totaalconcept voor iedere vraag in de markt

Het top-down-bottom-up honeycomb systeem van Coulisse heeft unieke isolerende en warmte werende eigenschappen, gecombineerd met een prachtige uitstraling en design. Met de motor- en eindkap in kleur en beschikbaar in dezelfde acht kleuren als de overige systeemonderdelen zijn honingraatplissés een perfecte oplossing voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen. 

Met de Honeycell stoffen, Absolute systemen en MotionBlinds slimme technologie biedt Coulisse een totaalconcept voor iedere vraag in de markt. Bekijk het webinar en ontdek in slechts tien minuten het honeycomb totaalconcept van Coulisse, inclusief het gemotoriseerde top-down-bottom-up systeem: https://coulisse.com/blogs/honeycomb-webinar.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details