Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse stelt voor: Honeycomb top-down-bottom-up gemotoriseerd met motionblinds

Coulisse stelt voor: Honeycomb top-down-bottom-up gemotoriseerd met motionblinds

Een geavanceerde noviteit van dit concept is een top-down-bottom-up systeem, gemotoriseerd met de intelligente technologie van MotionBlinds, het automatiseringsconcept van Coulisse. Dit maakt het systeem slimmer, gebruiksvriendelijker en veiliger dan conventionele top-down-bottom-up oplossingen voor honeycomb.  

De engineers van Coulisse hebben zich laten inspireren door de smart home trend en zich verdiept in specifieke wensen van assembleurs, installateurs en eindgebruikers in honeycomb markten wereldwijd. De drijvende kracht achter het systeem is een gepatenteerde batterijmotor, speciaal ontworpen voor honeycomb systemen, die beschikt over de slimme technologie van MotionBlinds. Dit maakt Absolute Honeycomb top-down-bottom-up tot een slim, draadloos gemotoriseerd systeem dat eenvoudig in smart homes kan worden geïnstalleerd.

Slimme motor met MotionBlinds technologie

De draadloze motor met geïntegreerde batterij is dankzij zijn roteerbare kop toepasbaar aan beide zijden van het systeem, voor bediening links én rechts. Dit betekent minder voorraadposities en meer gemak bij het assembleren. De USB-oplaadbare motor kan worden bediend en geautomatiseerd met de MotionBlinds smartphone app, spraakbediening en afstandsbediening. Het systeem kan zelfs handmatig worden bediend met een simpele trekbeweging aan ketting, koord of stang, waardoor de motor automatisch wordt geactiveerd. De pull-bediening is uniek voor honeycomb en de meest eenvoudige en intuïtieve bedieningsoptie voor gemotoriseerde raambekledingen. De veelheid aan opties is ongeëvenaard voor top-down-bottom-up honingraatplissés. 

Gepatenteerde stopper

Een tweede noviteit in het top-down-bottom-up honeycomb systeem van Coulisse is een gepatenteerde mechanische stopper die voorkomt dat midden- en onderlat elkaar passeren. De stopper, die verwerkt is in de headrail van het systeem, verkleint de kans op beschadiging bij het programmeren en bedienen en voorkomt loshangende koorden en lussen, wat het systeem extra veilig maakt. 

Een totaalconcept voor iedere vraag in de markt

Het top-down-bottom-up honeycomb systeem van Coulisse heeft unieke isolerende en warmte werende eigenschappen, gecombineerd met een prachtige uitstraling en design. Met de motor- en eindkap in kleur en beschikbaar in dezelfde acht kleuren als de overige systeemonderdelen zijn honingraatplissés een perfecte oplossing voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen. 

Met de Honeycell stoffen, Absolute systemen en MotionBlinds slimme technologie biedt Coulisse een totaalconcept voor iedere vraag in de markt. Bekijk het webinar en ontdek in slechts tien minuten het honeycomb totaalconcept van Coulisse, inclusief het gemotoriseerde top-down-bottom-up systeem: https://coulisse.com/blogs/honeycomb-webinar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details