Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Coulisse bekroond tot Trevira CS Club Gold Member

Coulisse bekroond tot Trevira CS Club Gold Member

Het Gold lidmaatschap onderstreept de inzet/toewijding/betrokken van Coulisse wat betreft comfort en veiligheid. 

Coulisse, de wereldwijde specialist in raambekleding, is benoemd tot Trevira CS Club Gold Member 2020. Met dit Gold lidmaatschap erkent Trevira, leverancier van brandvertragende vezels en garens, de jarenlange inzet van Coulisse als het gaat om het comfort en de veiligheid van raambekleding textiel.

De stoffen van Trevira CS zijn gemaakt van sterk brandvertragende vezels en dragen bij aan een veilige omgeving binnenshuis. Coulisse biedt een collectie Trevira CS-stoffen voor de contractmarkt, die ook geschikt is voor de residentiele markt. Het Coulisse aanbod van Trevira CS stoffen maakt het mogelijk de warmte en de inval van natuurlijk licht perfect te regelen. Dit draagt bij aan productiviteit, comfort en energiebesparing. Naast de uiterst functionele eigenschappen, bieden de stoffen ook unieke decoratieve mogelijkheden. Hierdoor kan er gemakkelijk een stijlvol geheel worden gecreëerd dat een gevoel van warmte en welzijn uitstraalt. Catharina Idema, Creative Director bij Coulisse: “We zijn er trots op dat we Gold member zijn geworden van de Trevira CS Club. Door het ontwerpen van de collectie voor de projectmarkt, waarvan onze Trevira CS-stoffen deel uitmaken, proberen wij schoonheid en functionaliteit te verenigen. Op deze wijze zijn onze oplossingen voor raambekleding perfect voor het creëren van gezonde, comfortabele en inspirerende binnenruimtes.

De Trevira CS Club is opgericht om nauw te kunnen samenwerken met partners in de textiel supply chain. Het lidmaatschap van de club bestaat uit drie categorieën leden: Gold, Silver en Member. Het lidmaatschap wordt bepaald door de mate waarin aan bepaalde criteria wordt voldaan, zoals bijvoorbeeld verkoopcijfers, geografische aanwezigheid en creativiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details