Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
CORNELS lanceert meteen nieuwe producten

CORNELS lanceert meteen nieuwe producten

De importeur van hoogwaardige terrasoverkappingen, zonwering en glassystemen lanceert meteen nieuwe topproducten.

Cornelis Nieuwenhuis, directeur CORNELS; ”Wij zijn volop in de lentesfeer en lente staat voor vernieuwing. Wij frissen ons kantoor en showroom op en begin april is de verbouwing klaar. We brengen dan direct een aantal nieuwe producten op de markt, die ook begin april in onze showroom te zien zijn.”

SWIND: inschuifbaar, gemotoriseerd wind- & tussenscherm

“Wij kunnen niet wachten tot de horecaterrassen straks weer open. Net als vele kijken wij er zo naar uit om weer heerlijk op het terras uit eten te gaan. Bovendien hebben we een prachtig nieuw product voor de horeca, genaamd Swind, dat zowel als windscherm en als scherm tussen de terrastafeltjes kan worden geplaatst,” vertelt Cornelis Nieuwenhuis enthousiast. “Het mooie is dat deze optioneel uitgevoerd wordt met een verrijdbaar onderstel en dat maakt het een zeer flexibele oplossing voor de horeca. Een plantenbak geïntegreerd dat kan overigens ook nog.”

Dit glazen, inschuifbare scherm is gemotoriseerd en voorzien van led-verlichting. De functie om het scherm omhoog of omlaag te schuiven is op afstand bedienbaar, net als de dimbare led-verlichting. Een aanwinst in het assortiment voor dealers die zich richten op een commerciële doelgroep zoals hotels, restaurants en cafés.

QUATTRO: nieuwe generatie terrasoverkapping

Ons standaard assortiment terrasoverkappingen met een vouwdak voorzien van doek is al mooi… en breidt zich nu uit met een product uit de nieuwe generatie terrasoverkappingen. Quattro is een combinatie van geavanceerde technologie en een innovatief concept. Moderne architectuur en design. De uitstraling van een moderne, high-end lamellen terrasoverkapping, maar dan uitgevoerd met doek. Meer weten? Maak een afspraak en bezoek de showroom van CORNELS  en bespreek wat zij voor u als dealer kunnen betekenen.

Gerennomeerde dealers

De producten van CORNELS zijn verkrijgbaar via een selectie gerennomeerde dealers verspreid over Nederland en België. CORNELS zoekt nog dealers in de regio Limburg. Interesse? Neem contact op. 085 130 97 72 of via www.cornels.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details