Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Buitengewoon beleven voor horecagelegenheden mogelijk maken’
Een Palmiye Skyroof lamellendak met ingebouwde ledverlichting en glazen wanden maakt een welhaast permanent gebruik van een horecaterras mogelijk.

‘Buitengewoon beleven voor horecagelegenheden mogelijk maken’

Goed gastheerschap in de horeca. Wat betekent dat eigenlijk? En wat is ervoor nodig om dat te realiseren? Thijs van Woensel van Palmiye Benelux heeft de afgelopen tijd veel met horecaondernemers gesproken en daarbij een aantal waardevolle inzichten gekregen. Ze zijn voor hem een bevestiging van de rol die Palmiye Benelux kan spelen voor de horeca. 

Meer dan eten en drinken

In de showroom in Pelt in Belgisch Limburg licht Van Woensel een en ander toe. “De afgelopen tijd heb ik veel met eigenaren van horecagelegenheden gesproken over het ambacht van goed gastheerschap. Ik herinner me een gesprek waarbij iemand me zei dat gasten er zijn om te verwennen en onbezorgd te laten genieten. Dat gaat dus verder dan alleen het eten en drinken. Horecaondernemers willen gasten een ultieme beleving bieden. Dat klinkt heel groot, maar het begint juist bij iets kleins, namelijk aandacht voor de gast in het hier en nu.” 

Een Palmiye vouwdak toegepast bij een horecaterras. Door het dak – en de glazen schuifwanden – te openen, is er meteen optimaal contact met de omgeving.

Zorgeloos genieten

De gesprekken hebben Van Woensel aan het denken gezet. “Het gaat erom dat je als ondernemer dingen kunt organiseren die ervoor zorgen dat de aandacht ook écht naar de gast uitgaat. Als Palmiye Benelux zorgen we er samen met onze dealers voor dat horecaondernemers hun gasten het hele jaar door zorgeloos op hun terrassen kunnen laten genieten. Op een terras genieten doe ik zelf als gast ook het liefste, ook in herfst of winter. Met de juiste overkapping is dat mogelijk!” 

Een rijk assortiment

Palmiye biedt hiervoor een rijk assortiment, benadrukt Van Woensel. “Wij kunnen dankzij het modulaire karakter en de diversiteit aan stijlen de juiste match bieden. Zo hebben we lamellendaken, waarmee je speelt met lichtinval en een terras met een modern en sfeervol karakter creëert. Daarnaast hebben we vouwdaken met een fraai aluminium frame en een hoogwaardig doek. Door de verschillende vormen en kleuren die we kunnen aanbieden, kunnen we alles exact afstemmen op de wensen van de horecaondernemer. Zo zorgen we ervoor dat zowel onze dealers als horecaondernemers zich met de kern van hun ambacht kunnen bezighouden. Over gastheerschap gesproken! Wie nieuwsgierig is naar de horecamogelijkheden van Palmiye Benelux kan een kijkje nemen op www.palmiye.be.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details