Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BUILDING SHUTTERS: ‘Screens binnenstebuiten’
De screens van BUILDING SHUTTERS gaan tot 6 m breed.

BUILDING SHUTTERS: ‘Screens binnenstebuiten’

“Het is duidelijk dat het warmere klimaat onze manier van leven over de jaren heen heeft veranderd”, constateert marketingcoördinator Femke Desmet van BUILDING SHUTTERS. “Binnen- en buitenleven worden meer één. Met een zwoele zomer in het achterhoofd is gezellig en comfortabel buiten leven iets waar we extra hard van opkikkeren. Genieten van de tuin of van een terrasje moet zelfs bij minder goed weer kunnen. Voor het aangenaam vertoeven, zowel binnen als buiten, zijn screens een belangrijke toevoeging.” 

Screens ter afscherming van een horecaoverkapping.

“Dankzij zonwerende buitenscreens blijft het ook op de heetste dagen comfortabel fris in binnenruimtes”, vervolgt Femke Desmet. “Door de zonnestralen buiten tegen te houden, nog voor ze het glas bereiken, blijft de binnentemperatuur lager. Een terrasoverkapping zorgt voor meer ruimte: leefruimte buiten of extra tafeltjes op het overdekte terras van de horecaondernemer. Dankzij ingewerkte screens kunnen zelfs buiten temperatuur en schaduw worden beheerst. En ook in de tussenseizoenen blijft een optimaal comfort behouden omdat windvaste screens beschutting kunnen bieden. Als extra troef zorgen ze bovendien voor privacy.” 

BUILDING SHUTTERS biedt naast oplossingen voor de verschillende montagesituaties bij woningbouw een uitgebreid aanbod kastgroottes voor de integratie van screens in verschillende types (horeca)overkappingen. “BUILDING SHUTTERS staat voor een mooi en functioneel design, Belgische makelij en een no-nonsense prijs”, aldus Femke Desmet. “Elegantie en functionaliteit zijn belangrijke factoren en – helemaal on trend – komen de screens in zo groot mogelijke afmetingen.” 

Oplossingen voor grote afmetingen

De Lockscreen® INTEGRATED is een geschikte oplossing voor grote raampartijen, zegt Femke Desmet. “De compacte kast van deze inbouwscreen met een maximale breedte van zes meter wordt onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Voorzetscreens kunnen bij grote glasoppervlakken en vliesgevels eveneens op een stijlvolle manier worden geplaatst. Middels een koppelgeleider worden ze fraai aaneengeschakeld om extremere breedtes te overbruggen.”

“Kiezen voor screens is in de eerste plaats kiezen voor welzijn en comfort, maar evengoed voor privacy, voor een esthetische oplossing, voor een lagere energiefactuur… Met zijn montagevriendelijke screen-gamma zet BUILDING SHUTTERS bovendien in op tijdswinst voor de installateur!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details