Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BUILDING Shutter Systems: ‘Sterke, veilige en ruimtebesparende rolpoorten’

BUILDING Shutter Systems: ‘Sterke, veilige en ruimtebesparende rolpoorten’

“Bij de zoektocht naar een garagepoort denken particulieren in eerste instantie aan een sectionale- of kantelpoort”, constateert CEO Thibaut Suys van BUILDING Shutter Systems. “Maar de rolpoort hoeft helemaal niet onder te doen voor zijn bekendere broers!”

Ruimtebesparend

“Terwijl rolluiken hun positie in de markt behouden, zijn rolpoorten aan een opmars bezig”, vervolgt Suys. “Bij het bouwen of verbouwen denkt men erover na hoe de ruimte in huis optimaal te benutten. Rolpoorten kunnen dan een belangrijke rol spelen. Door een rolpoort gaat er immers geen plafondruimte verloren en blijft er genoeg opbergruimte vrij om bijvoorbeeld een surfplank, ladder of fiets op te hangen.”

Het profiel BP77 combineert een goede oprolling met extra stevigheid en kan tot een deuroppervlak van 15 m2.

 

Stevigheid

BUILDING Shutter Systems gebruikt standaard de BP77 lamel voor de Gararol® rolpoorten. Door het gebruik van deze lamel blijft de kastgrootte beperkt. “De BP77 lamel combineert een goede oprolling met extra stevigheid en kan tot 15 m2 oppervlak”, aldus Suys. “Omdat rolpoorten uit afzonderlijke lamellen bestaan, kan een beschadiging van de poort gemakkelijk en goedkoop worden gerepareerd door alleen maar de beschadigde profielen te vernieuwen. Bij een sectionale of een kantelpoort kunnen de kosten snel oplopen als dure panelen moeten worden vervangen.”

Design

Net als de rolluikpantsers kan BUILDING Shutter Systems ook de rolpoortbladen in elke gewenste kleur poedercoaten. Daardoor kan de eindgebruiker een uniforme kleur kleuren kiezen voor zijn ramen, rolluiken, screens én rolpoort.

“Rolpoorten zijn nog lang niet zo aanwezig als rolluiken, maar particulieren zijn zich langzaam aan toch meer bewust van de voordelen van een rolpoort ten opzichte van een sectionale of kantelpoort”, besluit Suys. “Bij BUILDING Shutter Systems zijn we benieuwd of de stijgende trend zich zal verder zetten. Wij zijn alvast overtuigd!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details