Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘Onze Solar ZIP screens: strak, compact en op zonne-energie’ 
Strakke ritsscreens zorgen voor een dito gevelbeeld.

Brustor: ‘Onze Solar ZIP screens: strak, compact en op zonne-energie’ 

Door de stijgende temperaturen en de energiewetgeving voor vastgoed, zal de vraag naar zonwerende ritsscreens de komende jaren blijven toenemen, is de algemene verwachting. Ook duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol. Screens op zonne-energie zijn daarom erg populair. “Er is geen elektrische aansluiting nodig en dat maakt het voor zowel installateur als eindgebruiker een uitstekende oplossing”, aldus salesmanager voor België en Nederland Maxim Devos. 

Screens zijn een uitstekende en veelzijdige vorm van zonwering. Niet alleen houden ze de woning koel tijdens de warme zomermaanden, ze zorgen ook voor extra privacy, houden insecten op afstand en geven de woning een cleane en moderne look. “Als de eindgebruiker ook veel belang hecht aan ecologisch en energie-neutraal wonen of als de screen op een plaats moet komen waar geen elektrische aansluiting is, dan zijn de Brustor solar screens, die aangestuurd worden op zonne-energie, de ideale oplossing”, meent Devos. “Brustor heeft daarom verschillende modellen met solar aandrijving in het assortiment, zoals de B1100 ZIP solar, de B1350 solar en de Topscreen solar.” 

Brustor solar screen.

B1100 ZIP Prestige Solar: voor plekken zonder elektrische aansluiting

Een van de Brustor-screens die eveneens in solar uitvoering verkrijgbaar is, is de B1100 Prestige. Het is een ritsscreen met een volgens Devos moderne look and feel die speciaal is ontworpen voor de moderne woning. “Met deze nieuwe screen willen we het signaal geven dat de screenmarkt nog steeds erg belangrijk en groeiende is”, aldus de salesmanager. “De B1100 Prestige solar is een duurzame oplossing, waarbij Brustor ook weer gebruik maakt van zonne-energie om de screen te bedienen. De energie wordt opgeslagen in de batterij, zodat de B1100 Prestige Solar ook op bewolkte dagen kan blijven functioneren. Omdat de screen is voorzien van een batterij is hij meteen ook ideaal voor situaties waar geen stroomaansluiting voorhanden is.” 

Brustor solar screen in antraciet.

Prestige-screen in alle RAL-kleuren

Een andere troef van deze B1100 Prestige Solar is volgens Devos zijn afwerking. “De screen is bijvoorbeeld beschikbaar in alle RAL-kleuren. Bij Brustor hadden we voorheen geen antwoord op de grote vraag naar special lakkleuren bij screens. Met de B1100 Prestige hebben we dat nu wel. De screen is zonder meerprijs beschikbaar in alle lakkleuren. Daardoor kan hij beter aan de woning en de wensen van de eindklant worden aangepast. Verder hebben we ingezet op een product dat montagevriendelijk is en mooi afgewerkt, met verzonken schroeven en een extra zware onderlat voor een nog strakker doek, die bovendien grotendeels in de kast verdwijnt.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details