Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘Een nieuw type ledverlichting voor onze knikarmschermen’
De B27 in de uitvoering Elite met ledverlichting.

Brustor: ‘Een nieuw type ledverlichting voor onze knikarmschermen’

Brustor pakt vanaf april 2023 uit met een nieuw type ledverlichting in de armen van zijn zonneschermen. Deze nieuwe verlichting bestaat uit een 3500° Kelvin ledstrip, met een extra diffuser die voor een beter gespreid en aangenamer licht moet zorgen. 

“De nieuwe verlichting draagt bij aan de strakke vormgeving die Brustor voor al zijn producten nastreeft”, zegt salesmanager voor België en Nederland Maxim Devos. “De B27-reeks is daar het perfecte voorbeeld van. Dit zonnescherm is geïnspireerd op de succesvolle B25-serie, maar aangepast aan de behoeften van de moderne woningbouw.” 

Dé oplossing voor een moderne woning

“Zo heeft de B27-reeks een architecturale, strakke en compacte vormgeving en kan het indien gewenst zelfs geïntegreerd worden in de gevel van de woning, voor een extra modern design. Het scherm is dan ook de favoriet van talloze architecten en is de ideale oplossing voor onder andere nieuwbouwwoningen.” 

“De B27 heeft een volledig gesloten kast, waardoor de onderdelen perfect beschermd zijn tegen strenge weersomstandigheden zoals wind en regen. Het scherm is leverbaar in drie uitvoeringen: Standaard, Elite en Prestige, een keuze die uniek is in de zonweringsector”, aldus Devos. “Het verschil tussen deze drie uitvoeringen zit hem in de afmetingen, de windresistentie en de ledopties.” 

Knikarmschermen op maat gemaakt

“De B27-collectie heeft zich intussen opgewerkt tot één van de publiekslievelingen op de Belgische en Nederlandse zonweringmarkt”, constateert Devos. “De vele personalisatiemogelijkheden – armen, doeken, kleuren, ledopties enzovoort – zorgen ervoor dat het zonnescherm volledig op maat en naar wens van de klant kan worden samengesteld en bijgevolg perfect aansluit bij de architectuur van de woning en de behoeften van de klant.” 

“Het nieuwe type ledverlichting in de armen is dan ook de logische volgende stap qua innovatie van de Brustor-knikarmschermen. Dankzij de 3500° Kelvin ledstrip schijnt er een aangenaam warm licht, en de extra diffuser zorgt voor een egalere gloed. De nieuwe ledverlichting zal vanaf april 2023 in de Brustor-knikarmschermen worden geïntegreerd”, besluit Devos.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details