Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor-dealer heeft stem in innovatie en optimalisatie
Bij de B720 wordt een vast dakgedeelte met glas of sandwichpanelen gecombineerd met een dakdeel met kantelbare lamellen.

Brustor-dealer heeft stem in innovatie en optimalisatie

Nieuwe ontwikkelingen in terrasoverkappingen

Innovatie is een sleutel tot succes voor elk bedrijf. “Brustor is door de jaren heen dan wel uitgegroeid tot een internationaal sterke speler in de markt van de zonwering, maar ook vandaag is onze R&D-afdeling continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en de optimalisatie van bestaande producten”, aldus salesmanager Maxim Devos.

De B800 is een kubistische aluminium terrasoverkapping met een vast dak in glas. De glaspanelen liggen discreet onder helling om het regenwater af te voeren.

Dat is volgens hem nodig om de positie van Brustor in onder meer outdoor living verder te versterken. De dealers zijn samen met het salesteam en de Product Managers de ogen en oren in de markt. Hun stem is de basis voor de verdere uitbreiding en verbetering van het gamma. Maxim Devos neemt de lezers van Z&R mee op een tour langs de nieuwe ontwikkelingen op het vlak van terrasoverkappingen: B128 XL, B720 en B800.

B128 XL

De B128 Pergola combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping. Bij deze minimalistische terrasoverkapping die aangebouwd wordt aan de woning, wordt het dakdoek op basis van zipscreentechnologie elektrisch opgerold. Daardoor ontstaat een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. “Recent hebben we ook de nieuwe B128 XL geïntroduceerd, waarbij optionele inbouwscreens in de liggers aan voorzijde en zijkanten de consument toelaten om deze pergola volledig af te sluiten”, vertelt Devos. “Een uitval tot 6 meter en opties, zoals terrasverwarming, dimbare spots in de horizontale dwarsliggers en ledverlichting in zijgeleiders en ondersteuningsbalk maken deze overkapping niet alleen voor particulieren maar ook voor de horeca interessant.”

B720

Brustor beschouwt de B700-collectie als de nieuwe standaard onder de terrasoverkappingen. Terwijl de basisversie bestaat uit een gesloten dak, geschikt voor glas of sandwichpanelen, gaat Brustor met de B720 nog een stapje verder. “Bij deze innovatieve terrasoverkapping combineren we een vast dakgedeelte in glas of sandwich­panelen met een dakdeel dat bestaat uit kantelbare lamellen. Zo ontstaat een aangenaam buitenterras én een droge ruimte om bijvoorbeeld meubilair, een bar, een buitenkeuken of gewoon tuinmateriaal te plaatsen. Via de lichtstraat blijft ook nog daglicht in de woning vallen als de lamellen van de overkapping gesloten zijn”, licht de salesmanager toe. “Deze overkapping is koppelbaar en kan optioneel worden uitgerust met geïntegreerde Brustor ZIP screens, dimbare ledspots in frame, tussenligger en lamellen, terrasverwarming, stopcontacten en bluetooth luidsprekers.”

B800

De nieuwe B800 aluminium terrasoverkapping met glasdak biedt volgens Devos het beste van twee werelden: een aangebouwd terrasdak, dat bovendien op elk moment de inval van natuurlijk licht in de woning garandeert. “De kubistische look en robuuste structuur van deze nieuwe oplossing resulteert in een strak geheel met glaspanelen die discreet onder helling liggen om het regenwater af te voeren. Deze overkapping kan perfect op maat van elke klant worden geconfigureerd, bijvoorbeeld met een bovenliggende zonwering voor de zomermaanden of een terrasverwarmer voor de winterperiode. Uiteraard kan ze volledig worden afgesloten met optioneel geïntegreerde Brustor ZIP screens.” 

“Door de lancering van deze B800 bieden we vandaag het meest complete gamma aan terrasoverkappingen in de markt en kunnen onze dealers een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende aanvragen”, besluit Devos. “In december hebben we deze innovatie nog eens extra in de kijker gezet bij onze Belgische dealers. Vandaag zijn de eerste pilootdealers in België ermee aan de slag, maar de vraag naar dergelijke kubistische glasdaken blijft op vandaag toch het grootst in Nederland.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details