Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘De B50 S is de kleine broer van de B50 XL’ 

Brustor: ‘De B50 S is de kleine broer van de B50 XL’ 

De vier productgroepen van Brustor zijn terrasoverkappingen, zonneschermen, verandazonwering en screens. Voor elk van deze productgroepen heeft Brustor een breed productaanbod en probeert het bedrijf door te blijven innoveren te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeftes van de moderne consument. 

B50 S knikarmscherm

In dit Thema Knikarm- en Uitvalschermen vraagt Brustor aandacht voor de Brustor B50 S. Het is de kleine broer van de B50 XL. “Dankzij de robuuste kast is de B50 S beschikbaar tot 5,5 m breed en heeft hij een maximale uitval van 3 m”, zegt Sales Director Nederland Ronald Kluts van Brustor. “De B50 S kan heel eenvoudig aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd, en is daarmee ook ideaal voor appartementen. Het knikarmscherm heeft een strak en elegant design en is uitgerust met een standaardarm met twee staalkabels.” 

“Net als alle Brustor knikarmschermen is ook dit scherm uitgerust met een aangestuurde motor van Somfy. Dat zorgt ervoor dat de B50 S heel eenvoudige kan worden bediend met afstandsbediening of smartphone. Voor extra sfeer kan een optionele led-verlichting in de kast worden geïntegreerd.” 

Sterke punten van het B50 S knikarmscherm volgens Brustor: 

  • Extra stevige kast
  • Optionele led-verlichting in de kast
  • Ideaal voor appartementen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details