Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘De B200 XL terrasoverkapping is de terechte publiekslieveling’
Een B200 XL in gebruik als poolhouse.

Brustor: ‘De B200 XL terrasoverkapping is de terechte publiekslieveling’

Brustor constateert dat de B200 XL terrasoverkapping een echte publiekslieveling is binnen het Brustor assortiment. Het is de meest complete overkapping, waarbij volgens salesmanager Maxim Devos vooral de uitgebreide mogelijkheden tot personalisatie in de smaak vallen. Dankzij het geautomatiseerd lamellendak kiest de eindgebruiker zelf de hoeveelheid zonlicht en schaduw door de lamellen te kantelen.

Led-verlichting.

De B200 terrasoverkappingen zijn beschikbaar in grote afmetingen en kunnen in de uiteenlopende situaties en combinaties worden geplaatst: vrijstaand, aangebouwd, met dubbel dak, als inbouwdak, gekoppeld, in ster- of L-vorm, met overstek of met een deurpaal. “Grote oppervlaktes kunnen op maat van het terras volledig worden overkapt”, aldus Devos. “Elke optie of functie heeft daarbij een eigen doel, of het nu gaat om het beschermen, verbeteren of vergroten van de buitenruimte van de eindgebruiker.” 

Voor een optimale waterafvoer zijn de B200 terrasoverkappingen voorzien van een geïntegreerde watervoer via een gootsysteem en afvoer in de palen. Praktische sensoren reageren automatisch op weersveranderingen. De terrasoverkappingen kunnen worden bediend middels een afstandsbediening, smartphone of tablet. “Alles voor het gebruiksgemak van de eindgebruiker”, benadrukt Devos. 

B250 XL

De Brustor B250 XL is een nieuwe telg in de familie terrasoverkappingen van Brustor, waarvoor is verder gebouwd op de solide basis van de B200XL. De B250 XL is een spatwaterdicht aluminium lamellendak met kantelbare lamellen van 21 cm breed. Brustor heeft gestreefd naar een strak ontwerp, zonder zichtbare schroeven. Door een rubberen strip op de goten heeft Brustor gezorgd voor een optimale aansluiting van de lamellen op de goten, waardoor het dak uitstekende bescherming biedt tegen opspattend water. Bovendien wordt een koude luchtstroom tussen de lamellen en de goten voorkomen, waardoor het dak winddicht is, als het tenminste wordt gecombineerd met optionele, geïntegreerde zipscreens. Een ander voordeel van de B250 XL is volgens Brustor dat de stralingswarmte van een eveneens optionele terrasverwarming door de goede afsluiting beter behouden blijft. De B250 XL kan vrijstaand op het terras of in de tuin worden toegepast, maar ook halfvrijstaand, aangebouwd tegen de gevel van een woning of gebouw. 

De B200 XL kan heel divers worden gebruikt. Deze overkapping, uitgerust met screens, led-verlichting en verwarming, is ingericht als buitenkeuken.

Brustor produceert zijn terrasoverkappingen volledig afgestemd op de wensen van de eindklant. Die kiest de afmetingen, de vorm, de RAL kleuren en de lamellen. Daarnaast zijn een aantal accessoires leverbaar. Een populaire optie zijn zipscreens die worden ingebouwd in de structuur van de overkapping om het design zo slank mogelijk te houden. Ze beschermen tegen wind, zon, regen en insecten. 

Brustor biedt ook mogelijkheden voor functionele en/of sfeerverlichting, zoals dimbare led-verlichting in de lamellen (wit of RGB), led-spots in de structuur en directe- of indirecte led-verlichting op de goten. Een terrasverwarming kan voor comfortabele stralingswarmte zorgen en bluetooth-luidsprekers maken het mogelijk om onder de overkapping van muziek te genieten. 

De kleur van een Brustor terrasoverkapping kan op de RAL kleur van de ramen worden afgestemd. Twee ander belangrijke troeven op het vlak van esthetiek zijn volgens Devos het slanke design en de onzichtbaar weggewerkte schroeven. “En wat ook heel belangrijk is: de B200 en B200 XL terrasoverkappingen zijn ook heel geschikt voor horecatoepassingen. Voor ons zijn het de meest veelzijdige terrasoverkappingen die vandaag op de markt zijn!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details