Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘De B1100 ZIP Prestige is dé screen voor een perfect binnenklimaat’
De B1100 ZIP Prestige van Brustor is heel minimalistisch vormgegeven.

Brustor: ‘De B1100 ZIP Prestige is dé screen voor een perfect binnenklimaat’

“Nu de zon weer door de dikke wolkendekken piept en de temperaturen langzaamaan stijgen, wordt het ook in huis opnieuw warmer”, stelt salesmanager Maxim Devos van Brustor vast. “Om de temperatuur in huis te drukken, wordt dan maar al te vaak het raam opengezet of worden de rolluiken gesloten. Bijkomend probleem van geopende ramen is dat insecten gemakkelijk hun weg naar binnen vinden, met als gevolg slapeloze nachten door zoemende muggen. De hele dag de rolluiken gesloten houden, betekent de hele dag in het donker zitten.” 

“De oplossing voor een aangenamer binnenklimaat mét lichtinval en zonder insecten? Zonwerende screens!”, reageert Devos. “Deze screens, zoals de B1100 ZIP Prestige van Brustor, houden de warmte buiten, laten licht naar binnen en vormen een barrière voor insecten. Screens met verduisterend doek garanderen dan weer een verkwikkende nachtrust. Extra voordeel van ritsscreens: ze ogen bijzonder strak en combineren fraai met zowel traditionele als moderne bouwstijlen.” 

De B1100 ZIP Prestige is de nieuwste screen in het gamma van zonweringspecialist Brustor. “Deze zonwering zorgt voor de perfecte klimaatbeheersing in de woning”, verzekert Devos. Het is een windbestendig screen die perfect beschermt tegen de zon en insecten. Dankzij de unieke ritsgeleiding blijft het doek onder alle omstandigheden in de geleiders. De onderlat verdwijnt gedeeltelijk in de elegante vierkante kast, waardoor deze screen de meest compacte in de collectie van Brustor is. Met het gepatenteerde, geïntegreerde motorbekabelingsysteem kan de oprolbuis gemakkelijk worden gedemonteerd om bijvoorbeeld het doek of de motor te vervangen. Het soepele pvc-profiel zorgt voor een vlot oprollen van het doek.” 

Het doek voor de B1100 ZIP Prestige is beschikbaar in tal van kleuren en texturen. Daarnaast is er ook een privacydoek beschikbaar. Het biedt volledige privacy zonder het zicht naar buiten te beperken, wat een groot voordeel is in vergelijking met rolluiken. Voor de hardware kan de eindklant kiezen tussen standaardkleuren en een ruim assortiment speciale lakkleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details