Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BREL MOTORS: ‘Slimme besturing van binnen- en buitenzonwering voor iedereen!’
Wij denken dat je goed bij het team zal passen en wij voor jou een leuke creatieve baan hebben waarin jij je stempel goed zal gaan kunnen drukken. Zoals afgesproken zouden wij daarom ook vandaag met een voorstel komen voor een baan voor 39 uur bij ons op kantoor in Weert voor Louwers Mediagroep. Hieronder het voorstel: Een contract voor 5,5 maand tot het einde van 2020 ( 31 december 2020 ) Woon werk kosten vergoeding Eventueel een fiets van de zaak voor het vervoer van en naar station weert – kantoor LMG. Op basis van 39 uur per week een bruto maandsalaris van EUR 2800,- Start 10 Augustus 2020 Alle andere zaken zoals snipperdagen (28) zullen in de algemene voorwaarden worden bepaald. Het contract zal lopen tot 31 december 2020 zodat we in oktober / november wanneer de evaluaties plaatsvinden wij jouw baan samen kunnen evalueren en jij ook kunt aangeven wat je eventueel graag anders zou zien. Zoals je weet willen wij graag met jou starten en kijken of we goed bij elkaar passen de komende tijd. Als je akkoord bent dan horen wij dat graag dan stel ik een contract op en zal ik dit later op de dag ( omstreeks 1700u ) met jou doornemen telefonisch.

BREL MOTORS: ‘Slimme besturing van binnen- en buitenzonwering voor iedereen!’

BREL MOTORS staat bekend als innovatief bedrijf dat zich focust op slimme oplossingen voor het elektrisch aandrijven van binnen- en buitenzonwering. Naast een zeer compleet programma aan motoren voor raamdecoratie, buitenzonwering en rolluiken, biedt BREL MOTORS onder de naam BREL HOME ook intelligente oplossingen voor de aansturing.

In het leveringsprogramma van BREL bevinden zich bi-directionele motoren, die niet alleen op- en neer commando’s draadloos ontvangen, maar ook een terugkoppeling geven omtrent het functioneren. “Met de compacte, maar zeer veelzijdige BREL HOME USB Hub DD-1554 kan snel en eenvoudig de verbinding worden gemaakt tussen de in en om het huis aanwezige bi-directionele motoren en het aanwezige wifi-netwerk”, zegt Erik Budding. “De set-up gebeurt gemakkelijk en snel via de BREL HOME App, die voor zowel Android als Apple mobiele apparaten downloadbaar is. Zo kunnen tot maar liefst 30 motoren via de smartphone of tablet worden bediend en kan de status per motor worden bekeken. Nog meer functionaliteit biedt de BREL HOME Wifi Hub DD-7002B, die naast bi-directionele motoren ook mono-directionele motoren herkent en kan aansturen.” 

“Onderschat de vraag naar App-oplossingen vanuit de consument niet”

Volgens Erik Budding en Reinoud Arts is de vraag vanuit de consument niet bij te houden. “Als ik zie hoeveel vragen we krijgen vanuit de eindgebruiker, dan kan ik niet anders dan de conclusie trekken dat de consument er meer dan klaar voor is”, aldus Budding. “Het BREL HOME concept is volledig compatibel met Amazon Alexa, Apple Siri en Google Home. Daarmee komt stembediening van raamdecoratie, gordijnen, buitenzonwering en rolluiken binnen ieders handbereik.” 

“Het is ook wel logisch”, vult Arts aan. “Vroeger werd gewacht met het introduceren van nieuwe technologie tot de ontwikkelaar dacht dat de markt eraan toe was. Tegenwoordig is het zo dat consumenten de technologie al ‘uit je handen trekken’ nog voordat het goed en wel gelanceerd is. Dat hebben we te danken aan het smartphone tijdperk waarin we leven. De commerciële digitaliseringsslag loopt ver vooruit op de industriële. Ons advies aan de vakhandel is dan ook om de vraag naar App-oplossingen vanuit de consument niet te onderschatten, maar er zo actief mogelijk mee aan de slag te gaan. Simpel gezegd: je kunt niet alleen meer omzet maken met slimme besturing, het kan je ook omzet kosten als je het niet kunt leveren. De klant bepaalt nog altijd hoe de markt eruit ziet.” 

Als draadloos ook écht draadloos moet zijn

Volgens Budding en Arts wordt BREL MOTORS in Nederland gezien als de grondlegger van de allernieuwste trend op motorengebied: de accumotor. “Kenmerken voor de BREL accumotoren, of deze nu binnen of buiten worden toegepast, is dat de accu zich in de motorbuis zelf bevindt”, aldus Budding. Dat vergroot de toepasbaarheid van de accutechnologie enorm.” 

Voor de accumotoren die in screens en rolluiken voor buiten worden toegepast, heeft BREL een zonnepaneel ontwikkeld dat op de bak van de zonwering of het rolluik wordt bevestigd. De accu wordt opgeladen door daglicht, er komt geen voedingskabel meer aan te pas. Dat scheelt boren naar binnen en ook het netjes wegwerken van de bedrading vervalt. “Tevens wordt het volledig mogelijk om elektrisch bediende producten te monteren op plaatsen waar geen voedingskabel naartoe gelegd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van screens op openslaande tuindeuren, of het plaatsen van rolluiken op dakkapellen”, schetst Budding. 

“Onze boodschap aan alle zonweringprofessionals die de stap naar slimme besturing en accumotoren nog niet gemaakt hebben, is om het gewoon te proberen”, zegt Arts tot besluit. “Begin eens met een eerste screen met accumotor. Installeer eens de BREL HOME App en verbaas jezelf over hoe gebruiksvriendelijk alles werkt. Je wordt vanzelf fan en verkoopt daardoor zonder moeite een product dat helemaal van deze tijd is.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details