Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BREL HOME: ‘Slimme screens aan de gevel met de motoren van BREL HOME’
Inregelen en besturen van de WiFi-motoren gebeurt via de BREL HOME app.

BREL HOME: ‘Slimme screens aan de gevel met de motoren van BREL HOME’

Screens aan de gevel vormen een goede oplossing tegen de warmte in huis en kunnen tegenwoordig gemakkelijker bediend worden dan ooit! De consument van nu is helemaal klaar voor bediening middels een app. BREL HOME levert slimme motoren voor screens die ‘luisteren’ naar smartphone en tablet.” 

De BZE45-40 motor is geschikt voor zonneschermen en screens.

Slimme buitenzonwering is niet meer weg te denken

“De consument is al gewend aan elektrisch bedienbare zonwering, want in de buitenzonwering is elektrisch de standaard, bijna altijd met afstandsbediening”, haakt Reinoud Arts in. “Nu begint de vraag naar slimme bediening te stijgen. BREL HOME ziet deze verandering in de markt. De trend is duidelijk aanwezig, de consument wil het graag en nu is het aan de dealer om deze behoefte in te vullen. BREL HOME heeft zich daarom ten doel gesteld om de zonweringprofessionals te helpen met het faciliteren van deze slimme automatiseringsvorm.” 

De WiFi-motor kan ook met de BREL handzender worden bediend.

Alles moet steeds slimmer

Consumenten hebben vaak al allerlei slimme apparaten die door middel van een app worden aangestuurd, constateert Budding. “Met de slimme motoren en de app van BREL HOME kan de consument nu ook zijn of haar binnen- en buitenzonwering aansturen. Het enige dat daarvoor nodig is, is een WiFi-hub. Wie kiest voor BREL HOME gaat voor gebruikersgemak: één app voor het besturen van alle producten waarin een slimme motor van BREL zit. Met de BREL HOME app kunnen tot wel 30 motoren worden aangestuurd.” 

De nieuwe WiFi-motor

BREL HOME is continu bezig met innovatie. Sinds kort is het aanbod uitgebreid met de 230 V WiFi-motoren. Het mooie van een BREL HOME WiFi-motor is volgens Budding en Arts dat hij geen hub meer nodig heeft, maar rechtstreeks op het WiFi-netwerk van het huis wordt aangemeld. Alleen de BREL HOME app voor inregelen en besturen is dus voldoende. Momenteel ligt de focus op de bi-directionele 40 Nm motor voor zonneschermen en screens. In de toekomst worden ook nog de 230 volt WiFi-motoren voor rolluiken, uitvalschermen en screens van 10 Nm, 20 Nm en 40 Nm aan het assortiment toegevoegd. 

De nieuwe WiFi-motor beschikt over een aantal functionaliteiten. De eindposities boven en onder worden (automatisch) elektronisch afgesteld, men kan een voorkeurspositie instellen, indien gewenst beschikt de motor beschikt over obstakelstop detectie en in de BREL HOME app kan met scenario’s elke positie en situatie worden vastgelegd. Omdat het een bi-directionele motor betreft, weet de app precies waar en in welke scenario het product zich bevindt. Een praktische bijkomstigheid is dat de motor ook gewoon een radiomotor blijft en dus ook met een reguliere BREL afstandsbediening kan worden bediend. 

Nu al uit voorraad leverbaar

“Op dit moment is de WiFi-motor van 40 Nm bij BREL HOME voorradig”, besluit Budding. “Dit is de BZE45-40 motor, die geschikt is voor zonneschermen en screens. Een ander hardlopend product is de BRE45-20, een elektronische radiomotor met obstakelstop detectie, speciaal voor rolluiken. Ook deze motor zal worden uitgevoerd met de WiFi-functie en worden toegevoegd aan het assortiment van BREL HOME. Momenteel is deze motor nog in productie, maar zonweringspecialisten kunnen hem alvast bestellen door een pre-order te plaatsen. Geïnteresseerden in één van deze WiFi-motoren, kunnen contact opnemen met BREL HOME.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details