Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BREL HOME ‘Binnenzonwering 
instellen naar wens’
Voor houten jaloezieën heeft BREL HOME de BTE50 radiomotor waarmee de lamellen van de jaloezie gekanteld kunnen worden.

BREL HOME ‘Binnenzonwering 
instellen naar wens’

Met de BREL HOME motoren voor top-down-bottom-up plissé- en honeycomb gordijnen en voor houten jaloezieën met tiltfunctie wordt het nog mooier. De eindgebruiker kan de gewenste scenario’s instellen en hoeft daarna niet meer naar de bediening van de binnenzonwering om te kijken.

Het top-down-bottom-up systeem van BREL HOME

Plissé- en honeycomb gordijnen zijn functioneel en zorgen bovendien voor een sfeervolle uitstraling in de woning. Met het handige top-down-bottom-up systeem kunnen de onderlat en de tussenlat gemakkelijk los van elkaar worden bediend. Voor plissé- en honeycomb gordijnen heeft BREL HOME een speciale motor. Het is de BJE24TD top-down-bottom-up motor, een compacte 12 V radiomotor, waarbij de boven-, onder en tussenposities elektronisch kunnen worden afgesteld. Uniek aan dit systeem is dat elektronisch is geregeld dat onderlat en tussenlat elkaar niet kunnen passeren. Dat maakt een mechanische stopper overbodig.

De BTE50 radio motor is een 12 V motor met tilt functie. 

De top-down-bottom-up radiomotor kan worden bestuurd middels de DD2762 15-kanaals afstandsbediening of met de app van BREL HOME. Deze afstandsbediening is speciaal gemaakt voor de plissé- of honeycomb gordijnen. De afstandsbediening is voorzien van twee bedieningspanelen, waarmee de onderlat en de tussenlat los van elkaar kunnen worden aangestuurd. Ondanks het feit dat de onder- en de tussenlat los van elkaar worden bediend, is het onmogelijk dat deze twee elkaar raken.

Voor plissé- en honeycomb gordijnen heeft BREL HOME de speciale BJE24TD top-down-bottom-up motor. (Beeld: Fototeam KenM.)

Houten jaloezieën met tiltfunctie

Houten jaloezieën zorgen voor een warme uitstraling in een woning en zijn heel geschikt om de lichtinval in de binnenruimte te reguleren. Is er meer privacy of minder lichtinval nodig, dan kunnen de lamellen naar beneden of naar boven worden gekanteld. Voor houten jaloezieën heeft BREL HOME de BTE50 radiomotor, waarmee de lamellen van de jaloezie gekanteld kunnen worden. Met de BTE50 radiomotor kan iedere houten jaloezie worden gemotoriseerd. De BTE50 radiomotor is een 12 V motor met tiltfunctie. De motor is voorzien van een Li-ion-batterij die in de bovenbak kan worden geplaatst en beschikt over een USB oplaadpunt. Het oplaadpunt is in wit en zwart verkrijgbaar, waardoor het geschikt is voor elk soort houten jaloezie. Voor de bediening van de BTE50 radiomotor heeft BREL HOME onder andere de luxe afstandsbedieningen (DD1800 serie) in het assortiment.

Geen scenario is te gek

De BJE24TD en de BTE50 radiomotoren kunnen worden gekoppeld aan de BREL HOME app. In deze app kunnen de motoren direct worden bediend, maar er kunnen ook scenario’s voor verschillende dagen en tijden worden ingesteld. Zo kan bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag het honeycomb gordijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor 50% geopend zijn en daarvoor en daarna volledig gesloten zijn. Hetzelfde geldt voor de regeling van de stand van de lamellen bij een houten jaloezie. u

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details