Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Boundless Outdoor – Het grenzeloze design van Corradi op de Milano Design Week

Boundless Outdoor – Het grenzeloze design van Corradi op de Milano Design Week

Van 7 tot 12 juni is Corradi dubbel aanwezig in Milaan, met prestigieuze samenwerkingen, nieuwe voorstellen en een outdoor visie zonder grenzen. 

Bevestigingen en nieuws op de Milano Design Week voor Corradi. Tijdens deze editie zal het bedrijf uit Bologna niet alleen één van de hoofdrolspelers zijn van de Fuorisalone, op het gevestigde evenement op Piazza San Marco, maar zal het bedrijf ook te vinden zijn in de paviljoens van de Salone Internazionale del Mobile, dé internationale meubelbeurs, in Milaan.

Het hoofdthema dat de rode draad vormt voor Corradi in Milaan is het concept “Boundless Outdoor”, waarin de beleving van de buitenruimte vloeiend en diffuus wordt, zonder duidelijke grenzen tussen “binnen” en “buiten”, in ruimtes gekenmerkt door een persoonlijke touch en welzijn.

Op de 2022 editie van de Milano Design Week, zal het grenzeloze design van Corradi de hoofdrol spelen in de wijk Brera, in dOT – design Outdoor Taste, en op de Fiera Milano in Rho.

dOT, hét trefpunt voor iedereen die van de Fuorisalone houdt en een essentiële etappe voor Corradi.

Op Piazza San Marco, waar het leidmotief dit jaar water is, zullen er drie van de meest bekende oplossingen van Corradi te vinden zijn: twee modellen van Imago®, top van het assortiment van pergola’s met lamellendak, een Pergotenda®Exyl, elegant en minimal, en 4 iconische zonnezeilen Defense.

Imago®, bekroond met twee designprijzen, de Red Dot Award – Product Design 2020 en de R+T Innovation Award 2021 in de categorie Outdoor, zal ook te vinden zijn in Paviljoen 6, stand E37 van de Salone Internazionale del Mobile in het gedeelte gewijd aan Rever, ontworpen en opgezet door Studio Marco Piva.

Er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid: op 8 juni zal Corradi op de Canottieri Olona 1894, één van de oudste sportclubs in Milaan, een exclusief ‘invitation only’ avondevenement organiseren. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Reaxing, het innovatieve merk dat een nieuwe manier van trainen introduceert, aanwezig samen met Corradi op de Club met outdoor fitness-systemen. Het evenement biedt de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in de verschillende oplossingen van deze twee bedrijven en om te genieten van een gezellig samenzijn na de volle dagen in Milaan.

De Milano Design Week is de ontmoetingsplek waar Corradi graag inspiratie opdoet en ideeën uitwisselt, net als de rest van de designwereld. Onze Boundless Outdoor past in deze visie van een permanent dialoog, dat zich concentreert op onze behoefte aan outdoor ruimtes die uitdrukking geven aan onze persoonlijkheid zonder fysieke of conceptuele beperkingen. De outdoor ruimte is altijd al essentieel geweest voor ons welzijn, maar nooit eerder was deze zo noodzakelijk; dit is iets waar we niet aan voorbij mogen gaan, zeker niet in de wereld van vormgeving.”  Aldus Sully Briskomatis, Marketing & Communication Manager van Corradi, met de toevoeging: “Vanaf het moment dat Corradi werd opgericht,is de outdoor voor ons de plek waar schoonheid welzijn kan en moet worden en, om deze reden, moet het een beleving zonder beperkingen zijn, uniek en emotioneel, inclusief en diffuus. Onze dubbele aanwezigheid – zowel op de Salone Internazionale del Mobile als op de Fuorisalone – geeft ons de mogelijkheid om door te gaan met het voeren van een vruchtbaar en stimulerend dialoog, en hier zijn we bijzonder trots op”. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details