Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden bij maximale transparantie
De Lamaxa L50 View is het filigraanste kubische glazen dak dat er op de markt wordt aangeboden en overtuigt door duidelijke lijnen in Bauhaus-style.

Betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden bij maximale transparantie

Het glasdak Lamaxa L50 View van Warema

Met zijn elegante glasdak biedt het terrasdak Lamaxa L50 View van Warema maximale transparantie en het hele jaar door bescherming tegen het weer. Het is gekenmerkt door een aantrekkelijk kubusvormig ontwerp en wordt door de filigrane vormentaal perfect in elke buitenzone geïntegreerd. Variabele uitrustingsvarianten en een comfortabel servicepakket garanderen jarenlange functionaliteit, betrouwbaarheid en klantentevredenheid.

Met de geïntegreerde LED-verlichting in de sparren wordt in de schemering een elegante en gezellige verlichting mogelijk.

Het terrasdak Lamaxa L50 View creëert buitengewone open ruimtes in het buitenbereik met een bijzondere verblijfskwaliteit. Het filigrane basisdesign met zijn slanke traverses en de smalle staanders kan geheel naar eigen smaak worden geïndividualiseerd. Voor zijn esthetische en functionele productdesign werd het modulaire daksysteem bekroond met de gerenommeerde reddot award “reddot winner 2021”. Bovendien verkreeg het Lamaxa daksysteem het predikaat “Beste product van het jaar 2021” van ’s werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle, de Plus X Award, evenals bijkomende prijzen in de categorieën High Quality, Design, Bedieningscomfort en Functionaliteit.

Stijlgericht, helder, uitbreidbaar

Het lamellendak Lamaxa L50 View zorgt met zijn tussen de sparren schuin staande glasdak bij elk weer voor een lichte zitplaats met uitzicht naar buiten en kan praktisch het hele jaar door worden gebruikt. Het glasopnameprofiel is voor 10 of 12 mm sterke ruiten van gelaagd veiligheidsglas voorbereid. De waterafvoer kan in een vrij te kiezen staander worden geïntegreerd. Vrijstaand of met wandbevestiging overdekt de uitbreidbare terrasoverkapping oppervlakken van max. 7 meter breedte en 4,5 meter lengte met twee, drie of vier staanders vrijdragend.

Voor goede beschaduwing zorgen serrezonwering Climara of zijdelings GranTex zonneschermen van Warema.

Met zijn brede scala aan optionele uitrustings- en aanpassingsmogelijkheden legt Lamaxa L50 View de lat voor terrasdaken hoog. Samen met een binnen- of buitenliggende serrezonwering Climara in kubistisch design biedt Lamaxa L50 View een effectieve zonwering. Als betrouwbare bescherming tegen wind en inkijk aan de vier zijvlakken van het daksysteem passen de windstabiele, max 6 m brede Warema GranTex zonneschermen met easyZIP-geleiding voor opbouwmontage. Alternatief kunnen schuifframes van glas, hout of aluminium individuele accenten zetten.

Met de draadloze besturing WMS kunnen het optionele zonnescherm Climara en de verticale beschaduwing per handzender of smartphone met WMS WebControl pro altijd comfortabel worden bediend. Het weersafhankelijke in de juiste stand brengen van de beschaduwing is met het weerstation, afhankelijk van weersomstandigheden, temperatuur of zoninstraling ook volautomatisch mogelijk. Op afstand bestuurd en dimbaar zijn ook de in de sparren aangebrachte LED-strips, die het bereik onder het dak optimaal verlichten.

Naast het glasdak Lamaxa L50 View staan er ook uitvoeringen met draaibare aluminium lamellen als Lamaxa L50 en L60 ter keuze, evenals Lamaxa L50 Tex met het waterbestendige textieldak, of Lamaxa L70 met verschuifbare lamellen.

Zijdelingse schuifframes van hout of aluminium zetten elegante designaccenten. De coatingkleur van de aluminiumframes is passend bij het hoofdframe, of in een contrasterende kleur mogelijk.

Highlight voor de buitengastronomie

In de horeca zet het kubistische terrasdak elegante accenten. Met grote doorgangshoogten en bijzondere uitrustingsfeatures zoals de in de sparren geïntegreerde LED-zitplaatsverlichting, worden aantrekkelijke ruimtes voor de gastronomie gecreëerd, die zowel ’s zomers als ’s winters kunnen worden gebruikt. Lamaxa L50 View scoort met bijzonder grote overspanningen van 7 meter per afzonderlijke eenheid en beschikt over een geïntegreerd waterafvoersysteem – zo ontstaan comfortabele en heldere lievelingsplekjes met de hoogste verblijfskwaliteit.

Klantengerichtheid met uitgebreid service- en garantiepakket

Warema zonweringsoplossingen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit, die garant is voor jarenlange functionaliteit, betrouwbaarheid en vreugde aan de zonwering. Ons bedrijf, dat zijn gevraagde Outdoor Living producten in Duitsland ontwikkelt en produceert, garandeert voor hen tien jaar zorgeloosheid met het 10 jaar beschermingspakket. Deze service verlengt de 5 jaar fabrieksgarantie die Warema sinds 2021 heeft ingevoerd. Bij door garantie gedekte schade betalen de geselecteerde speciaalzaken, of Warema zelf, de reparatie met alle noodzakelijke diensten en prestaties. Het inbegrepen onderhoud garandeert de continue functionaliteit van de producten. Meer informatie vindt u op www.warema.de/lamaxa .

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details