Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Bepaal de lichtinval en privacy met shutters

Bepaal de lichtinval en privacy met shutters

Met vrijwel iedere soort raambekleding kun je in mindere of meerdere mate spelen met licht en privacy. Als je echter kiest voor shutters heb je nog een extra voordeel: ze geven de betreffende ruimte namelijk meteen wat extra body.

Shutters zijn geschikt voor zowel kleine als grote raampartijen. En naast de klassieke modellen in standaard kleuren of lamelbreedtes, kun je ze tegenwoordig ook volledig op maat laten maken. Op deze manier heb je altijd een uniek stukje raambekleding in huis óf op kantoor natuurlijk.

zonnelux-shutters-1024x1024-kopieren

Natuurlijke materialen

Een op maat gemaakt houten exemplaar zorgt absoluut voor een eyecatcher in je woon- of werkruimte. En met de keuze tussen achttien gelakte kleuren, zes speciale afwerkingen en verschillende lamelbreedtes van 35, 60 en 90mm, kun je bij Zonnelux terecht voor een divers aanbod. Hiermee bepaal je ook zelf hoe slank of robuust het design van de gewenste shutters mag zijn én of dit uiteraard past bij de aanwezige interieurstijl. Op zoek naar een specifieke kleurtint? Ook dan vind je bij Zonnelux een passende oplossing, want tegen een meerprijs kun je de shutters in iedere RAL Sikkens of NCS-kleur bestellen.

piet-boon-shutters-by-zonnelux-1024x1024-kopieren

Design van eigen bodem

Over maatwerk gesproken. Designer van eigen bodem, Piet Boon, heeft eveneens een stijlvolle collectie shutters ontworpen voor Zonnelux. Met één van zijn ontwerpen voorzie je de raampartij dus zeker van een staaltje Dutch Design. Wat is er uniek aan deze collectie? Dat zijn de lamellen. Deze bevatten namelijk typische kenmerken van Studio Piet Boon. Zo is de lamel niet afgeschuind en heeft deze een minimalistisch design. Met de keuze tussen een lamelbreedte van 54 of 81mm geef je je interieur een elegant en zelfs monumentaal aanzien. De bredere variant zorgt vanzelfsprekend voor meer lichtinval bij het openen van de lamellen. Goed om in gedachten te houden wanneer je dit belangrijk vindt.

Ben je op zoek naar kwalitatieve shutters of ander type raamdecoratie voor je eigen woning of kantoor? Neem dan zeker even een kijkje bij het assortiment en de oplossingen van Zonnelux.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details