Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
BECKER SMI-buismotoren voor projectzonwering
‘Practice what you preach’. In het gebouw van de BECKER Academy is een KNX-gebouwbeheerssysteem met SMI-motoren toegepast.

BECKER SMI-buismotoren voor projectzonwering

Een uitstekende match met KNX

De zonweringen van een gebouw worden vaak centraal aangestuurd, niet in de laatste plaats om het binnenklimaat zo goed mogelijk te reguleren. Belangrijk om oververhitting te voorkomen en om het (koel)energiegebruik laag te houden. Bij gebouwautomatisering wordt vaak gebruik gemaakt van het KNX-gebouwbeheerssysteem, al meer dan dertig jaar een wereldwijde standaard met een sterke internationale community. Volgens BECKER Antriebe GmbH zijn hun SMI-motoren dan een uitstekende keuze. 

BECKER-besturing met de app.

De SMI-motoren van BECKER – SMI staat voor Standaard Motor Interface – zijn volgens het team van BECKER Benelux uitstekend geschikt om in de KNX-omgeving te worden geïntegreerd. “Deze motoren bieden tal van voordelen, waaronder een eenvoudige montage, diverse aanstuurmogelijkheden en een heel nauwkeurige statusmelding door de motor. De correcte terugmelding en informatie biedt gebruikers meer zekerheid over het functioneren van de toepassingen.”

BECKER heeft een SMI-actor voor SMI-aandrijvingen in het assortiment. Die wordt gebruikt in combinatie met rolluiken en zonweringen. Een groot voordeel van deze SMI-actor is dat de zestien aandrijvingen die er maximaal mee kunnen worden bestuurd, parallel worden aangesloten en aangestuurd via een vijfdraads aansluitkabel. Dit vermindert de hoeveelheid bekabeling die nodig is natuurlijk aanzienlijk en biedt volgens BECKER nog een aantal belangrijke voordelen.

SMI-motor en -actor.

De SMI-aandrijvingen zijn leverbaar in diverse types, te weten de P [38 mm], R [45 mm] en L [58 mm] buismotoren van 5 tot 120 Nm. Een externe KNX-module is dan niet nodig omdat de KNX-technologie al in de buismotor is geïntegreerd. De SMI-buismotoren van BECKER kunnen door de zonweringspecialist op een eenvoudige wijze worden ingesteld. De integratie in het systeem wordt door de KNX-integrator verwezenlijkt.

Het team van BECKER Benelux nodigt geïnteresseerden uit een kijkje te nemen op www.becker-benelux.nl. Een mailtje voor meer informatie of om een afspraak te plannen kan ook: sales@becker-benelux.nl.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details