Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Producten

Becker presenteert centronic plus

Handsender_Bedienung_1
De BECKER handzender EasyControl EC548 Plus.

Tekst | Piet Willemsen

Beeld | BECKER Antriebe

1 juli 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

‘DE NIEUWE GENERATIE AFSTANDSBEDIENINGEN’

Omdat stilstand gelijk staat aan achteruitgang werkt BECKER Antriebe voortdurend aan het uitbreiden en verder verbeteren van zijn assortiment. Een van de resultaten van die inspanningen is Centronic Plus. 

De CC41 huiscentrale met zendersticks.

Tijd voor de nieuwe evolutie!

Sinds kort brengt BECKER met Centronic Plus de nieuwste generatie motoren en besturingen voor bediening op afstand van rolluiken en zonweringen op de markt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mesh-technologie (in goed Nederlands een vermaasd netwerk). 

Bij een mesh-netwerk is elk apparaat binnen het netwerk met elk ander apparaat verbonden. Dat zorgt voor een doeltreffende werking van alle apparaten omdat ze linksom of rechtsom altijd met elkaar in verbinding staan: is er een verbinding geblokkeerd, kan er altijd een andere worden gevonden. Deze technologie biedt veiligheid, zekerheid en bereikbaarheid, ook bij grotere projecten met statusmelding. 

De smarthome huiscentrale CC41 CentralControl is niet alleen functioneel, maar ook apart vormgegeven.

De in een mesh-netwerk geïntegreerde Centronic Plus buismotoren van BECKER zijn standaard voorzien van een aantal functies die voor veiligheid en comfort van de gebruikers moeten zorgen. Daarbij kan worden gedacht aan hindernisherkenning, optilbeveiliging, doekcorrectie, de mogelijkheid om tussenposities in te stellen en nog veel meer. 

Huiscentrale CC41 CentralControl

Met de nieuwe smarthome huiscentrale CC41 CentralControl worden de bedienings- en besturingsmogelijkheden die BECKER aanbiedt nu nog completer, vinden ze bij BECKER Benelux: de huiscentrale maakt het gemakkelijk om rolluiken of zonwering met de BECKER-app op smart­phone, tablet of computer van thuis of elders te bedienen. Schakeltijden of zon-, wind- en regenwaardes kunnen eenvoudig via deze app worden ingevoerd. Overigens kunnen eerdere projecten die met Centronic of B-tronic motoren zijn uitgerust – motoren van de vorige generatie – ook met deze huiscentrale worden bestuurd.   ■

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details