Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Becker focust op zowel dealer als eindgebruiker
Becker Aktor met SMI-buismotor. Een externe KNX module is niet nodig.

Becker focust op zowel dealer als eindgebruiker

Betrouwbare en duurzame oplossingen ‘Made in Germany’

Nieuwe ontwikkelingen die het leven, wonen en werken van mensen vereenvoudigen. Dat is al sinds de oprichting in 1921 de doelstelling van Becker. Met zijn aandrijvingen en besturingen voor rolluiken en zonwering, maar ook voor tal van andere toepassingen, ook buiten de zonwering, biedt het familiebedrijf uit Sinn in de Duitse deelstaat Hessen, mensen over de hele wereld meer comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. 

Op dit moment zijn er tal van mogelijkheden, van een eenvoudige bediening met wandschakelaar, via automatisch, tijdgestuurd tot en met de volledige integratie van Becker-aandrijvingen in Smart Home-systemen. De eindgebruiker beslist zelf wat de beste oplossing is. 

Diens wensen staan centraal bij de aandrijvingen en besturingen die Becker produceert. Bij de ontwikkeling ervan ligt de focus op de leef- en woonkwaliteit van zowel dealers als eindgebruikers. Om dat waar te maken, worden vanaf het allereerste idee voor een product al de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit, met als doel betrouwbare en duurzame oplossingen ‘Made in Germany’.

Becker Solar set.

Rolluiken en zonwering met de app besturen

Digitale oplossingen maken het leven van mensen gemakkelijker, ook thuis. Daar kan alles worden geautomatiseerd wat op een bepaalde tijd, bepaalde situatie of bepaalde weersomstandigheden vanzelf open of dicht moet gaan. 

Rolluiken of zonwering kunnen eenvoudig met een app vanaf elk punt in huis of zelfs in de wereld worden bediend. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Dat klinkt als Becker, dat een partner in automatisering van de woonruimte wil zijn die voor meerwaarde zorgt.

Aandrijvingen met noodhandbediening

Dit is een product, waarvan eenieder hoopt het nooit te hoeven gebruiken! Maar in extreme situaties is het zinvol en het wordt in utiliteitsgebouwen steeds vaker geëist om een extra vluchtroute te creëren. Een snelle vluchtroute naar buiten moet hiermee ook mogelijk zijn als de stroom is uitgevallen. 

De zonwering- en rolluikaandrijvingen met noodhandbediening garanderen dat zonwering of rolluik ook bij een stroomstoring kan worden bediend. Maar de C33 met geïntegreerde draadloze Centronic ontvanger kan een heleboel meer. Dankzij zijn speciale intelligentie vindt de aandrijving ook na bediening met de handzwengel zijn eindposities weer terug. 

De smarthome smart home-huiscentrale CC41 CentralControl is niet alleen functioneel, maar ook apart vormgegeven.

Becker ook al jaren een begrip in andere branches

Becker is echt niet alleen gespecialiseerd in aandrijvingen en besturingen voor zonwering en rolluiken. De in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde aandrijvingen kunnen flexibel en zonder afbreuk te doen aan hun prestaties in vrijwel elke toepassing worden geïntegreerd. Hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn, wordt gedemonstreerd door de talrijke en uiteenlopende branches waarbinnen de aandrijvingen van Becker al jaren met succes worden ingezet: rook- en brandschermen, de landbouw, zwembadafdekkingen, caravans en zelfs in de scheepvaart. Aandrijvingen van Becker zijn overal te vinden waar betrouwbare, veilige en vooral compatibele technologie nodig is. 

Becker heeft in 2021 zijn 100-jarig bestaan gevierd.

Buismotoren op zonne-energie

Een Solar set van Becker omvat allereerst een gelijkstroom buismotor van 6 of 10 Nm voor rolluiken en zonwering. Deze motoren hebben een elektronische eindschakelaar, een soft-start-soft-stop-systeem en een blokkeerfunctie. De motoren kunnen van afstand worden bestuurd met een Centronic handzender met dezelfde instellingen als andere van afstand bediende buismotoren van Becker. Voor het opladen van de batterij is optioneel een verlengkabel en een adapter leverbaar. 

Becker zet een aantal belangrijke eigenschappen van zijn solar kit SK460 op een rijtje: 

• Inzetbaar voor rolluiken en screens.
• Ondersteund door sensors, zowel in de configuratie voor rolluiken als screens.
• Compatibel met het draadloze Centronic-systeem.
• Meer dan 100 bedrijfscycli met één acculading.
• Met aansturing en laadelektronica in de aandrijving geïntegreerd. 
• Programmering van twee vrij te kiezen tussenposities mogelijk.
• Blokkeerherkenning.
• Aanslag en eindposities zijn instelbaar. 
• Inbraakwerend door gebruik van omhoogschuifbeveiliging. 
• Geluidsarm door een zachte aanloop en stop. 
• Koppelbaar met een zon- en een windmeter, zoals de Centronic sensor control SC 861.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details