Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
bece: update collectie plissé en dupligordijnen
bece® heeft genoeg slimme montageoplossingen waarmee de raamdecoratie bevestigd kan worden zonder te hoeven boren.

bece: update collectie plissé en dupligordijnen

Dit najaar lanceert bece® het nieuwe magneetframe Easy fit voor plissé- en dupligordijnen. Het vernieuwde model heeft een strakke afwerking en is beschikbaar in zes profielkleuren. Ook vult bece® de huidige collectie plissé- en dupligordijnen aan met nieuwe commerciële kleuren.

Slimme montage oplossing

Met het vernieuwde model Easy fit bevestig je plissé- en dupligordijnen in no-time op het kozijn door middel van een magneetframe. Je hoeft hierdoor dus niet te boren en te schroeven. En wil je de ramen even lappen? Met één beweging haal je het profiel er vanaf. Het magneetframe is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd mooi matcht met de kozijnen.

Kunststof en aluminium kozijnen zien we steeds vaker in huis. Het fijne van kunststof en aluminium kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een goede isolatie bieden. Zonde om er dus in te boren wanneer je raamdecoratie wilt bevestigen. Gelukkig heeft bece® genoeg slimme montageoplossingen waarmee de raamdecoratie bevestigd kan worden zonder te hoeven boren. Het vernieuwde Easy fit model is er hier één van.

De huidige collectie plissé- en dupligordijnen wordt aangevuld met nieuwe commerciële kleuren.

Luxe geweven stoffen

Ook wordt de huidige collectie plissé- en dupligordijnen aangevuld met nieuwe commerciële kleuren. De aanvulling bevat luxe geweven stoffen met mooie pastellen, warme aardekleuren en diepe zwarttinten. Zwart is nog steeds een populaire keuze, dus vandaar dat de opties hierin zijn uitgebreid.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details