Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
bece®: Nieuwe collectie aluminium jaloezieën
Bece® aluminium jaloezieën.

bece®: Nieuwe collectie aluminium jaloezieën

Vier lamelbreedtes en verschillende finishes

Van extra smal tot breed. De collectie aluminium jaloezieën van bece® omvat vier lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 16, 25, 35, en 50 mm. Hierbij geldt: hoe breder de lamel, hoe opvallender de look. De lamellen zijn onderverdeeld op finish: matte, sathin, glossy, metallic & structure. Als toef op de taart zijn ze af te stijlen met ladderband in een bijpassende of een contrasterende kleur. 

Duurzaam design en bijzondere lamellen

Alle jaloezieën zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium met Cradle to Cradle certificering, zodat de consument een verantwoorde keuze kan maken voor zijn woning én voor het milieu. De soft touch lamellen zijn zichtbaar zacht en voelbaar. Daarnaast zijn er ook tweekleurige duo tone lamellen die een heel bijzondere uitstraling hebben. 

Nieuwe hardware

De hardware is van staal, wat als voordeel heeft dat er veel modellen mogelijk zijn. Het model MegaView® heeft een bijzondere kantelfunctie, waardoor het uitzicht wordt verdubbeld. Bij de Privacy Blind worden de lamelgaatjes aan de achterzijde van de lamel geplaatst, wat zorgt voor extra privacy en verduistering. Het top-down-bottom-up model is bijzonder geschikt om privacy te creëren en toch contact met de omgeving te houden. Het vernieuwde Easy fit model ten slotte, kan eenvoudig worden bevestigd door middel van een magneetstrip. Het is daarmee heel geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details