Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
bece® lanceert shop in shops

bece® lanceert shop in shops

Daar zijn ze dan! Na maanden hard werken aan het ontwerp en de realisatie, was het dan eindelijk zover. De afgelopen weken heeft bece® haar nieuwe shop in shops gelanceerd. En het resultaat mag er zijn: de shops zijn opvallend, creatief en sluiten perfect aan bij de merkbeleving van bece®.

Twee nieuwe winkelpresentaties

bece® heeft twee shop in shop modules ontwikkeld, de BOLD en de PREMIUM. Met de shop in shop BOLD wordt de juiste raamdecoratie kiezen een fluitje van een cent. De dealer kan met deze shop het aankoopproces van A tot Z begeleiden. De shop bevat 26 demomodelen, smart home raamdecoratie, lades voor accessoires, kleurstalen en nog heel veel meer. Als kers op de taart is deze shop ook interactief: op de twee beeldschermen wordt de lichtinval van producten gesimuleerd en kan direct een offerte worden gemaakt.

De shop in shop PREMIUM is het zusje van de BOLD en is een stijlvolle en compacte shop waarin 13 producten worden uitgelicht. Door het functionele design heeft de dealer slechts 3 m² in de winkel nodig. De demomodellen bevatten de belangrijkste producten, modellen en kleuren. De shop is gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat aantrekkelijke visuals.

Bekijk de nieuwe shop in shops!

Met de nieuwe shop in shops wordt raamdecoratie kopen en verkopen nóg leuker. Wil je het zelf ontdekken?

Je vindt de shop in shop BOLD bij Woninginrichting Van Kooten (Veenendaal), Woonshop Ede (Ede), Colors@Home Bijlstra (Hengelo), Zeeuwkleur (Terneuzen), Pieterse Woninginrichting (Wemeldinge), Hado Textiel (Hilvarenbeek), Ruwi Woonidee (Bodegraven), Rooijackers (Gemert), Woonwinkel Frits Vos (Westerhaar), Meubel & Vloeren CentraleXXL (Dokkum) en Decokay Oost (Assen).

De shop in shop PREMIUM vind je bij Hochrath (Winterswijk), Studio Mas Interieur en Wonen (Denekamp), Stichelbaut (Knokke), Woonsfeer BVBA (Middelkerke) en Windels Living (Zingem).

Wij hopen dat je de nieuwe shop in shops net zo mooi vindt als wij!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details