Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Batibouw 2020 | Corradi brengt het innovatieve design van Imago

Batibouw 2020 | Corradi brengt het innovatieve design van Imago

Corradi brengt het innovatieve design van Imago naar Batibouw 2020, de belangrijkste bouw-, renovatie- en interieurbeurs van België

Vanaf 29 februari vinden we de belangrijkste exponenten van de renovatiesector op de Brussels Expo: Corradi zal er zijn met Imago in de versie Feeling Good.

Bologna, 25 februari 2020 – Op Batibouw showcase van Made in Italy Outdoor Living producten: tot 8 maart toont Corradi, een merk van de Renson-groep, Imago, het absolute nieuwtje voor 2020.

Op stand 8239 van subdealer Pergoglass is voor het Italiaanse bedrijf een speciale ruimte vrijgemaakt waar u het paradepaardje van de Corradi-portefeuille: Imago, in de versie Feeling Good, kunt bewonderen.

Imago is een outdoor structuur met verstelbare lamellen en zelfstandige bouwelementen. Hij is vrijstaand, veelzijdig en bevat alle DNA van het bedrijf: ervaring, Italiaans design, emotie en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Integratie, flexibiliteit, continuïteit zijn de onderliggende principes van elke fase van zijn ontwikkeling, van het creatieve proces tot de definitie van een lineaire ontwerpoplossing. Tot dusver bestaat Imago in drie varianten, Gourmet voor een buitenbelevenis van de keuken thuis,Dreaming, een idee van een vrijstaande slaapkamer en Feeling Good, om je onder te dompelen in een buitenruimte die volledig gewijd is aan het welzijn in nauw contact met de natuur, een ware outdoor spa.

Na de successen van de eerdere evenementen in Europa spreekt Corradi ook op Batibouw de taal van de innovatie, de aandacht voor het detail en de passie voor outdoor living.

Bezoek ons @ stand 8239

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details