Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘B250 XL terrasoverkapping is spatwaterdicht door perfecte aansluiting van de lamellen op de goten’

‘B250 XL terrasoverkapping is spatwaterdicht door perfecte aansluiting van de lamellen op de goten’

Brustor presenteert op Polyclose onder andere de B250 XL aluminium terrasoverkapping met lamellen van 21 cm breed. Het is een spatwaterdichte variant op de B200 XL. “Dankzij de perfecte aansluiting van de lamellen op de goten is het dak niet alleen spatwaterdicht, maar wordt ook winddichtheid gegarandeerd”, legt CEO Lieven Brutsaert van Brustor uit.

“Als de eindgebruiker kiest voor de optionele ingebouwde zipscreens en terrasverwarming, is de overkapping volledig windvrij en blijft de aangename stralingswarmte van de verwarming beter behouden. Met een extra deurpaal kan een screen over de breedte worden gesplitst om zo een deuropening vrij te houden.” 

De B250 XL aangebouwd aan een modern woonhuis met een gesloten lamellendak. De verlichting bestaat uit spots in het kader en led-strips in de lamellen.

 

Het design van de B250 XL is volgens Brustor strakker dan ooit en kan perfect worden afgesloten. Dankzij de afgeschuinde ligger kunnen de lamellen draaien tot 135°. Met dimbare verlichting, zoals led-strips in de lamellen of spotjes in de structuur, kan de gewenste sfeer worden gecreëerd. 

De Brustor terrasoverkappingen met IO aansturing kunnen eenvoudig met smartphone of tablet en zelfs met een spraakassistent, zoals Google home of Amazon Alexa, worden bediend. “De lamellen sluiten en de verlichting aan? Just say the word”, aldus Brutsaert. “De B250 XL is ongetwijfeld het hele jaar door het favoriete plekje in de tuin, vrijstaand of aangebouwd aan de woning op het terras.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details