Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AW Nederland: ‘Nieuw bedrijfspand  in Nieuw Heeten’

AW Nederland: ‘Nieuw bedrijfspand in Nieuw Heeten’

AW Nederland BV, leverancier van garage- bedrijfsdeuren en aluminium kozijnen uit Heeten, is verhuisd naar een ruime, nieuwe locatie in Nieuw Heeten. “Met een oppervlakte van meer dan 1500 m2 geeft deze prachtige faciliteit voorlopig voldoende ruimte om door te groeien”, aldus directeur Wouter van Kerkvoorde. “In het nieuwe gebouw is onder andere een groot experience center annex showroom gerealiseerd waar zowel particulieren als bedrijven onze producten kunnen bekijken, gebruiken en monteren.” Begin 2020 wordt het nieuwe bedrijfsgebouw van AW Nederland, dat is gevestigd aan Beukvenne 3 in Nieuw Heeten, feestelijk geopend met een open dag met presentaties over de toekomst. “Maar iedereen is nu al welkom”, nodigt Van Kerkvoorde uit. “De koffie staat klaar!”

Dit jaar is het assortiment van AW Nederland flink uitgebreid, onder andere met de UniPro SNP sectionaaldeur. “Deze garagedeur kenmerkt zich door het bedrijfszekere trekveersysteem, waardoor er maar een beperkte inbouwruimte nodig is en een snelle montage is gegarandeerd”, licht Van Kerkvoorde toe. “Sectionale garagedeuren worden nagenoeg altijd voorzien van elektrische bediening. Met de aandrijvingen Metro en Moto levert AW Nederland bedieningen die zijn voorzien van de modernste techniek. Onderhuids hebben deze motoren de betrouwbare techniek van Somfy, waarin alle hedendaagse inzichten ten aanzien van huisautomatisering zijn verwerkt. Denk aan het bekende IO systeem dat het mogelijk maakt de aandrijvingen te koppelen aan de besturingssystemen Tahoma en Connexoon.”

Veel gevraagd: openslaande garagedeuren, een specialiteit van AW Nederland.

 

De echte trend in garagedeuren zijn volgens Van Kerkvoorde echter nog steeds de openslaande garagedeuren. “Vanaf het begin heeft AW Nederland hierin het breedste assortiment van Nederland. Van voordelige, niet-geïsoleerde deuren tot maximaal geïsoleerde exemplaren met een maar liefst 60 mm dikke paneelvulling. Dankzij de unieke productiemethode van deze openslaande deuren zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De klant kan in feite zijn eigen deur ontwerpen waardoor er een uniek product ontstaat dat volledig aan de wens van de klant én aan de situatie is aangepast.”

Aluminium kozijnen

Zoals gezegd levert AW Nederland ook aluminium kozijnen. “Dankzij het strakke design, het onderhoudsvriendelijke karakter en de perfecte isolatie zijn ze heel geschikt voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen”, geeft Van Kerkvoorde aan. “Ook in niet-geïsoleerde uitvoering vinden deze producten hun weg naar de klant. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen of spiekozijnen voor terrasoverkappingen.” Alle producten worden op maat geproduceerd, omdat AW ervan overtuigd is dat ze zich moeten aanpassen aan het gebouw en niet omgekeerd!

De levertijd van alle producten van AW Nederland bedraagt maximaal vier werkweken. Dealers worden uitgebreid ondersteund bij zowel verkoop als montage. “Ons montageteam staat klaar voor ondersteuning in de breedste zin van het woord”, aldus Van Kerkvoorde. “Van telefonische ondersteuning tot complete montage, wat vooral in het drukke (zonwering)seizoen handig is voor de dealers. Daarnaast kan ons verkoopteam assisteren bij het meten van de producten en het opmeten op locatie. Voor een aantal regio’s binnen Nederland zijn we overigens nog op zoek naar verkooppartners. We komen graag een keer naar u toe voor een oriënterend gesprek.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details