Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘Thuiswerkers houden het hoofd koel met SolidScreen’
Ingebouwde SolidScreen zonwering.

AVZ-Group: ‘Thuiswerkers houden het hoofd koel met SolidScreen’

Maar natuurlijk zijn er ook nadelen. Er is minder persoonlijk contact tussen mensen, wat niet alleen een sociale component heeft, maar ook nadelig kan zijn voor onder andere de uitwisseling van meningen en ideeën. 

Een ander aspect is dat mensen thuis vaak over een minder professionele werkplek beschikken wat betreft kantoormeubilair, maar ook klimaatbeheersing. Wanneer mensen uren achter hun bureau doorbrengen, is het fijn om een aangename werkplek te hebben. Met hulp van de Solidscreens van AVZ-Group is dat mogelijk. “Door onze zonweringproducten, blijft de warmte buiten en worden lichthinder en hinderlijke schitteringen op beeldschermen voorkomen”, zegt marketing- en communicatiemanager Bas Beelen van AVZ-Group. “Thuiswerken was nog nooit zo comfortabel!”

SolidScreen

“Neem onze SolidScreen lijn”, vervolgt Beelen. “Die bestaat uit populaire ritsscreens die zonlicht en warmte weren, maar door de bijzondere weving van het doek toch diffuus licht toelaten, waardoor het zicht naar buiten niet verloren gaat. We hebben meerdere screens voor bijna alle bouwsituaties. Daarbij kijkt onze eigen R&D-afdeling voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen om onze SolidScreen lijn uit te breiden. Hebben mensen – in woonsituatie of thuiswerkplek – last van bijvoorbeeld fel zonlicht of reflecties in een beeldscherm, maar willen ze toch frisse lucht in huis, dan is onze SolidScreen de oplossing!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details