Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ Group: ‘Terrasoverkapping van luxe en kracht’
Cubola’s op het terras van een golfclub in Växjö, Zweden.

AVZ Group: ‘Terrasoverkapping van luxe en kracht’

“Een terrasoverkapping moet niet alleen een plek zijn waar je de koelte kunt opzoeken, maar ook waar je in de schaduw of in de zon kunt zitten. Het moet een aangename plek zijn voor warme dagen, maar ook voor koele avonden. Gelukkig is er de Cubola Solidare die een stijlvolle oplossing biedt.” 

De solide schaduwbrenger

“De Cubola Solidare is de uitkomst van jarenlange ervaring en innovatie in het ontwikkelen en produceren van professionele terraszonwering”, aldus Beelen. “Bij de Cubola Solidare is het doek rondom compleet gefixeerd door het gebruik van ritstechniek. Daardoor hangt het in grotere systemen aanzienlijk minder door en er is geen lichtinval tussen doek en geleider. Wat de Cubola Solidare vooral kenmerkt, is dat het doek aan één zijde gelijktijdig naar beneden kan zakken ter bescherming tegen de laagstaande zon. Dat maakt de Cubola Solidare tot een solide schaduwbrenger.” 

Cubola Solidare.

Toepasbaar in elke tuin

“De luxe vrijstaande zonwering kan in – bijna – iedere situatie worden geplaatst”, vervolgt Beelen. “Zo kan de Cubola Solidare vrijstaand worden gemonteerd, maar ook tegen de gevel of op een muur. Daarnaast kan het unieke design met zijn kenmerkende rechthoekige staanders aan alle vier de zijdes worden gekoppeld om grote oppervlakten van schaduw te voorzien. Vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen, inclusief het ritsgeleide doek, is de Cubola Solidare windvast, uiterst duurzaam en solide”, besluit Beelen. “Met dit systeem kunnen eindklanten hun tuin extra leefbaarheid geven en genieten van het buitenleven, wanneer ze dat willen.” 

De Cubola Solidare van AVZ-Group is zowel voor dealers als assembleurs verkrijgbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.avzgroup.nl.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details