Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘Maak kennis met Volte, de nieuwe krachtbron voor zonweringproducten’
Volte-motoren hebben een opvallende paarse sterkop.

AVZ-Group: ‘Maak kennis met Volte, de nieuwe krachtbron voor zonweringproducten’

“Er komt iets nieuws aan: maak kennis met Volte-motoren, het nieuwe merk kwaliteitsbuismotoren speciaal voor buitenzonwering.” Aan het woord is Rikky Hopstaken, productspecialist Volte-buismotoren bij AVZ-Group die vertelt over dit nieuwe merk en het bijbehorende verhaal. “Volte-motoren zijn een alternatieve keuze die verantwoord ondernemen mogelijk maakt, zonder aan kwaliteit in te leveren.” 

‘Van specialisten, voor specialisten’

“Dit is de kreet die het beste bij Volte past”, vervolgt hij. “Kwalitatieve buismotoren, gemaakt door specialisten voor zelfassembleurs en zonweringprofessionals in buitenzonwering. Wat biedt Volte en waar staat Volte voor? We delen dit nieuws graag met iedereen. Maak kennis met de Volte motoren!”

De naam

De naam Volte is een afgeleide van volt, de eenheid voor elektrische spanning. Daarmee verwijst de naam naar de krachtbron en de accessoires, die allemaal honderd procent elektrisch zijn. Het logo bestaat uit vijf letters die samen het woord VOLTE spellen. Wie goed kijkt, ziet dat de buisvormige uitsparing in het logo symbool staat voor de buismotoren die Volte levert. “De herkenbare paarse kleur zal straks in alle Volte-uitingen terug gaan komen”, vertelt Hopstaken. “Bijvoorbeeld in onze promotiematerialen en verpakkingen maar ook als de opvallende kleur van de sterkop van onze motoren. Zo weet de zonweringspecialist direct dat hij te maken heeft met een Volte product!”

Aanbod

Rikky Hopstaken vertelt dat het aanbod van Volte is afgestemd op de marktvraag, door veel te luisteren naar klanten – assembleurs en zonweringspecialisten – en hun wensen. “Wat is belangrijk en op welke wijze kunnen wij een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten. Het resultaat is een reeks van twaalf verschillende motoren met zowel bedrade-als draadloze technologie voor een groot aantal verschillende toepassingen. Volte is volledig compatibel met alle gangbare merken voor besturingen en huisbesturingen en heeft een zorgvuldig samengestelde gamma bedieningsaccessoires. Alles van hoge kwaliteit en voor het ultieme bestelgemak per stuk uit voorraad leverbaar!”

Volte 50 RT buismotor.

De vijf voordelen van Volte

Waar Volte voor staat en wat het zijn klanten te bieden heeft, noemt de AVZ-Group de vijf voordelen van Volte. “Onze klanten mogen er ons aan houden”, aldus Hopstaken. 

1. Van specialisten, vóór specialisten – Het ruime assortiment Volte buismotoren is speciaal ontwikkeld voor de zonweringbranche. Ze zijn geselecteerd dóór specialisten en bestemd vóór specialisten. “Wie kiest voor Volte, is verzekerd van kwaliteitsbuis­motoren voor alle zonweringproducten.” 

2. Keuzevrijheid – Volte biedt keuzevrijheid in type motoren en accessoires. Dat geeft de assembleur en zonweringspecialist de mogelijkheid om naar eigen inzicht te ondernemen. Met Volte kan de beste motor voor een product en/of situatie worden geselecteerd. 

3. Per stuk uit voorraad leverbaar – Volte buismotoren zijn per stuk uit voorraad leverbaar. Ongeacht de diameter, het koppel of het type. De ruime voorraad garandeert een snelle levering. 

4. Eenvoudige installatie – Volte buismotoren kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Dankzij de volledige compatibiliteit met bestaande zonweringaccessoires zijn de motoren voor iedere toepassing inzetbaar. Zo garandeert Volte een soepele integratie én een groot installatiegemak.

5. Standaard vijf jaar garantie – Volte waarborgt de beste kwaliteit. Daarom hebben Volte-buismotoren een volledige garantie van vijf jaar. “De betrouwbare motor draagt bij aan een probleemloze bediening van elk zonweringsysteem”, besluit Rikky Hopstaken de vijf voordelen van Volte. 

Technische aspecten

Voor de techneuten die graag meer willen weten, geven de technische gegevens meer inzicht wat Volte motoren te bieden hebben. Alle Volte motoren hebben een voedingsspanning van 230 V~ en een frequentie van 50 Hz, hebben beschermingsklasse IP 44, wat wil zeggen dat ze spatwaterdicht zijn en ze werken moeiteloos bij temperaturen tussen -20°C tot + 70°C”. 

Trainingen en kennisdeling

Volte geeft zijn kennis door en daarom zijn alle medewerkers getraind om assembleurs en zonweringspecialist van het beste advies te voorzien. “Deze kennis delen we graag met onze klanten”, aldus Hopstaken. “Binnenkort organiseren we trainingen voor ze. Daarvoor nodigen we iedereen van harte uit om zich aan te melden. Zo komen we samen tot de beste kwaliteit, voor zowel de assembleur/zonweringspecialist als de eindgebruiker. Met de Volte motoren als nieuwe toevoeging in ons assortiment gaan we voor een duurzame relatie met onze klanten waar zij alleen maar profijt van zullen hebben. Volte motoren zijn verkrijgbaar bij AVZ en SunStock. Geïnteresseerd? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details