Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ-Group: ‘Genieten van de tuin dankzij de Gota®’
De Gota is geschikt voor muur- én plafondmontage.

AVZ-Group: ‘Genieten van de tuin dankzij de Gota®’

“Een wandeling in het park, in het bos of op het strand, met het zonnetje op je gezicht. In één woord: heerlijk! Maar het is natuurlijk ook fijn om op zonnige dagen optimaal van de eigen tuin te genieten. Men kan het beste uit de tuin halen door een keuze te maken uit het ruime assortiment terrasschermen van AVZ-Group. het resultaat is een schaduwrijke plek waar volop kan worden genoten van de frisse buitenlucht en het uitzicht over een prachtige tuin!” 

Gota

“Wanneer men vraagt welk terrasscherm wij adviseren om in de showroom te tonen, gaan wij voor de veelzijdige Gota. De Gota is een type terrasscherm dat dankzij de ruime keuze aan kleurmogelijkheden en unieke stelmogelijkheden in bijna elke situatie kan worden geplaatst. Met 5 standaardkleuren en 76 Tibelly acryldoekkleuren zijn er honderden combinaties mogelijk. Keuze genoeg dus! Het stelmechanisme van dit stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige terrasscherm schuilt achter een fraaie afwerking met druppelvormige afdekkappen. In vergelijking met de andere terrasschermen oogt de Gota hierdoor heel compact. Dankzij een inhaaksysteem kan het scherm probleemloos aan de muur of het plafond worden gemonteerd. De Gota kan ook met een volant worden geleverd en is hoe dan ook gegarandeerd een eyecatcher!” 

De belangrijkste kenmerken van de Gota volgens Sabine Welman: 

  • Ruime keuze aan standaard kleuren
  • Doek volledig beschermd door de cassette
  • Mooi druppelvorming design
  • Leverbaar met of zonder volant
  • Beschikbaar met hand- of elektrische bediening

Naast de Gota heeft AVZ-Group negen andere terrasschermen in het assortiment. “Ze hebben elk hun unieke kernmerken”, weet Sabine Welman. “Wie er meer over wil weten, kan kijken op www.avz.nl en zich laten inspireren.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details