Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
AVZ: ‘Glazen schuifwanden voor het ultieme buitengevoel’
Een glazen schuifwand van AVZ in antracietgrijs, RAL 7016 structuur.

AVZ: ‘Glazen schuifwanden voor het ultieme buitengevoel’

“Genieten van het buitenleven met een onbelemmerd uitzicht en beschut tegen kou, wind en regen, daar zorgt de glazen schuifwand van AVZ voor”, aldus marketing- en communicatiemanager Sabine Welman van AVZ. “De glazen panelen van 10 millimeter dik, gehard veiligheidsglas hebben geen omlijsting, voor een perfect zicht vanuit iedere hoek.”

Voor extra gemak kan de AVZ schuifwand worden uitgebreid met opties, zoals een tochtstrip en handgrepen. Met de optionele meenemer schuiven alle panelen automatisch mee bij het openen of sluiten van de terrasbeglazing. De glazen schuifwand van AVZ kan onder andere worden toegepast in combinatie met de Piazza of Stanza terrasoverkapping, de Cubola vrijstaande zonwering of het Altera lamellendak. “Deze terrasbeglazing met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt voor het ultieme buitengevoel, ongeacht het weer”, besluit Sabine Welman.

AVZ Noemt de volgende eigenschappen van zijn glazen schuifwanden:

  • Profielen worden op maat geleverd
  • Het glas is leverbaar in drie standaard breedtematen
  • Mogelijk zijn doorloophoogtes van 1975 tot en met 2700 mm
  • Optioneel is een U-inloopprofiel aan de zijkant
  • Optioneel leverbare accessoires: tochtstrips, handgrepen, middensluiting en meenemers
  • Leverbaar in zuiver wit RAL 9010, crèmewit RAL 9001, gitzwart RAL 9005 en antracietgrijs RAL 7016 structuurlak

Naast de glazen schuifwanden levert AVZ ook accessoires die kunnen zorgen voor extra sfeer, warmte of juist verkoeling onder een terrasoverkapping. Zo kunnen gebruikers langer genieten van het buitenleven, bijvoorbeeld dankzij buitenzonwering die overdag de zon en de warmte weert en in de avond zorgt voor extra privacy en bescherming tegen de wind. Een geïntegreerde verlichting kan bijdragen aan een aangename sfeer. “Het behoort allemaal tot de mogelijkheden van de one-stop-shop die AVZ zijn klanten aanbiedt”, besluit Sabine Welman. “Klanten of geïnteresseerden kunnen ons totale assortiment, inclusief accessoires en toebehoren bekijken op onze website www.avz.nl.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details