Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Ambiance zet in op emotie met nieuwe TV commercial

Ambiance zet in op emotie met nieuwe TV commercial

Sinds 15 april is een compleet nieuwe TV commercial van Ambiance te zien op NPO 1, 2 en 3. Met deze spot wordt de volgende stap gezet in het communicatiebeleid van ‘de grootste zonweringspecialist van Nederland’. “De nieuwe spot bestaat uit genietmomenten die voor iedereen herkenbaar zijn; een ontbijt op bed van je geliefde, een feestje met familie of even bijkletsen met een goede vriend. De producten van Ambiance vormen daarbij het decor, waarin app-bediening – een snel groeiende productgroep – het gemak en comfort benadrukt”, aldus marketingmanager Vincent Zacht.

Ambiance directeur Frank van der Linden vult aan: “Binnen Ambiance hebben we ons als doel gesteld om in 2020 bekend te staan als de autoriteit op gebied van zonwering, raambekleding en buitenleven. Daaraan is een concreet stappenplan per jaar gekoppeld waarin ook het zwaartepunt in onze communicatie is beschreven. De eerste commercial uit 2016 was puur gericht op naamsbekendheid, in 2017 en ’-18 hebben we daaraan onze positionering en belangrijkste productgroepen gekoppeld. Nu er qua naamsbekendheid een goede en stevige basis ligt maken we de stap van ratio naar emotie en vergeten we ook duurzaamheid niet”.

TV commercial

“Onze naamsbekendheid, die we jaarlijks voor en na de campagne meten, groeit continu door. In het eerste kwartaal van dit jaar zien we mede daardoor al een groei van 25% in onze directe websitebezoekers en groeit het aantal aanvragen met ruim 30%. Nog voor de start van onze TV campagne. We hebben de laatste jaren een stevig fundament gelegd, nu is het voor ons het juiste moment om nog scherper te positioneren”, besluit Zacht.

TV commercial TV commercial

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details