Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop

Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop

Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop en inspireert opnieuw met een spectaculaire reeks van 16 circulaire ontwerpen. We ontdekken enkele hoogstaande innovaties op hun statige beursstand in Hall 1 – stands A38/B38/C37.

De Aluvision beursstand tijdens EuroShop valt met maar liefst 351m² aan elegante en modulaire ontwerpen opnieuw in de smaak bij het internationale publiek. Niet verwonderlijk, want de hedendaagse kleuren zetten Aluvision’s innovatieve oplossingen bijzonder mooi in de verf tijdens ‘s werelds grootste vakbeurs voor de detailhandel in Düsseldorf. Als eerste wordt Aluvision’s next-level frame in de kijker gezet. Dit award winning en gepatenteerd Omni-55 Pro muursysteem kan dankzij de geïntegreerde Velcro© oplossing, aan beide kanten zowel doek- als paneelvulling voorzien. 

Vervolgens ontdekken we de Flexdeck. Dit double-deck systeem voorziet elke beursstand van een extra dimensie en creëert een nooit eerder geziene vrije overspanning tot 6 meter zonder kruisverbanden. Deze oplossing zorgt voor een sterk en architectonisch ontwerp, een ware streling voor het oog. De Flexdeck is structureel zeer sterk, is compatibel met alle Aluvision ontwerpen en brengt een elegante en luxueuze uitstraling. 

De Flexbox is een modulaire event box die extra ruimte en privacy brengt voor indoor en outdoor evenementen. De combinatie van een vloer- en plafondelement met 4 palen zorgt voor een eenvoudig te assembleren en transporteren product. De Flexbox bevat een vrije overspanning van 6 meter en is stapelbaar. 

Verder introduceert Aluvision ook de Hi-LED 55 seamless modular LED video wall met een kleine pixel pitch van 1.9. De 4-in-one technologie staat garant voor een betere kleurconsistentie en een hogere duurzaamheid. Bijkomend werd ook de 3.9 outdoor versie voorgesteld. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details