Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aluvision: ‘Puro pergola’s zijn de nieuwe trend in outdoor living’
De Puro lounge wordt vanuit een open structuur modulair opgebouwd.

Aluvision: ‘Puro pergola’s zijn de nieuwe trend in outdoor living’

“Een slanke aluminium structuur met afgeronde hoeken vormt de basis van dit gamma, door de eindgebruiker naar wens in te vullen met een vast dak, vouwdak en/of elementen met horizontale of verticale lamellen in hout of aluminium.” 

Modulaire Bay en Box Units

De modulaire outdoor lounges Puro – ontwikkeld en geproduceerd in België – zijn beschikbaar als Bay of Box unit. De Bay unit wordt op het bestaande terras gemonteerd, terwijl de Box unit wordt gekenmerkt door een omlopend kokerprofiel en optioneel geïntegreerde vloer. “De basis van elke unit zijn de slanke, afgeronde profielen die de overkapping haar unieke en architecturale uitstraling geven”, aldus Hamelinck. 

Eindeloos combineren

Elke Puro lounge wordt vanuit een open structuur modulair opgebouwd en vervolgens ingevuld met de gewenste dak- en wandmodules. Op vlak van daktypes biedt Puro een volledig waterdicht vast dak, een zonwerend of regenbestendig glasvezelvouwdoek en een dak uitgerust met verticale of horizontale lamellen, die trouwens ook als wandelementen kunnen worden gebruikt. 

De afmetingen van Puro variëren, afhankelijk van het gekozen daktype, tot een maximale lengte en breedte van 6 bij 4,5 m voor het vaste dak. Behalve in een aantal standaard en trendkleuren is Puro leverbaar in alle RAL kleuren. Optioneel kan een Ledline worden voorzien, waardoor de outdoor lounge een ‘finishing touch’ krijgt. 

De Puro Box unit is bekroond met de prestigieuze German Design Award en de IF Award. “Aluvision is nog op zoek naar partners om deze innovatieve productlijn in de markt te zetten”, zegt Emmanuel Hamelinck tot besluit. “Zonweringspecialisten of anderen die interesse hebben, kunnen contact met ons opnemen via [email protected].” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details